Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavla Vondráčka nečekaně dožene jeho vlastní minulost. Jeho bývalý kolega policista Rýdl zavraždil svou manželku a uprchl z vězení. Když jej Vondráček tenkrát zatýkal, kolega mu přísahal pomstu. Ale za co? Že by za tím byly fámy, že tenkrát měl něco s jeho manželkou? Vondráček se snaží vcítit do mysli uprchlíka. Chce se pomstít pouze jemu, nebo je Rýdlova švagrová a její malá dcerka v nebezpečí? Zdá se, že uprchlík má všechny trumfy v ruce. Odláká Vondráčka na špatné místo, vezme švagrovou jako rukojmí a jede za její dcerou. Pro tým vyšetřovatelů začíná závod s časem. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a zasa zlyhanie člena týmu od Špecialistov  tentokrát v podaní herca Jana Zadražila....ako môže nezaistiť vraha(v úvode na neho mieri pištoľou) a potom vrchol debility sa nechá ešte aj odzbrojiť, lebo k nezaistenému vrahovi sa otočí chrbtom v domnení ,že vrah je v bezvedomí....katasrofa.... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita díl od dílu stoupá, tak třeba to vyleze z té podprůměrnosti... ikdyž tady se to povedlo, bavilo mne to víc než poslední zoufalý Exner a Modrava. Chyběla Kajnarová, ale čím dál víc uznávám herectví Prachaře i v tomto jednoduchém projektu. ()

Noah07 odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně by se měl tento díl hemžit policejníma auty a zásahovkou...scénárista by se měl obeznámit s policejním postupem pokud se jedná o útěk z vězení a následovně jak to vypadá při únosu... diletantský díl !!!! ()

HalfCorona 

všechny recenze uživatele

Vrah uteče z ošetřovny, protože jeden z eskorty jde na cigáro, druhý pomáhá bábě s jabkama a policajt když vraha vidí po nehodě v příkopu ani ho nezajistí a ten uteče. Pan scénárista dělá ze všech amatéry (nejspíš už to sem vane z německého originálu) jinak je to koukatelné, herci fajn. ()

Reklama

Reklama