Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na hřbitově je nalezena mrtvola starého Hartla. Jeho přítel z mládí se vrátil po letech do Česka, aby zde uspořádal výstavu obrazů. On sám, jeho synovec, galerista i opatrovník měli všichni dobrý důvod k tomu Hartla odstranit. Podaří se Specialistům vypátrat, jak souvisí dávná milostná historie s vraždou? (TV Nova)

Recenze (5)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

......keďže naši špecialisti boli v koncoch a tiež sa blížil  koniec....tak sa vrah sám priznal a nemusel -ozaj nie.....hmm originálne....a ten morálny epilóg v podaní Davida Prachaře to už bývavali lepšie konce keď sa riešili šťastné a veselé a budovateľské zajtrajšky......iste táto časť bude patriť medzi top-ku najblbších....právom. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jan Kačer potěšil a jeho manipulativní dar, který vedl k vraždě taky celkem interesantní... zbytek podprůměr i na tenhle seriál. Bonzácká scéna na konci, kdy Prachař sděluje Rojkové, že ten starý pán není tak fajn, byla udělaná celkem hloupě ( kdyby byl jen záběr , že ji něco říká a bez zvuku bylo by to přesvědčivější. Štáfek s pistolí za pasem na atletickém oválu působil opravdu komicky jako pěst na oko. ()

Johny44 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po dlouhé době jsem shlédnul jeden z dílů a opět nezklamal :) Nejvíc jsem se pobavil,když těžko uvěřitelný kriminalista Štáfek jde ověřit nějaká fakta na atletický ovál.Zde běhá mladá dívka.Kriminalista se tam pohybuje s pistolí u pasu připnutou  přes tričko.A tak se ptám..Vymyslel to autor,nebo se Štáfek v mládí koukal na westerny,kdy kovbojové nosili colty stejně viditelně a prosadil si to sám? A nebo to je dílo scenáristy,kdy v původní verzi měl začít rychle střílet po probíhajících atletech? V reále by tam vydržel pár minut.Potom by ho sebrali skuteční policisté,kteří tam přijeli na popud mnoha občanů,kteří volali na 158 s tím,že po stadionu pobíhá úchyl s pistolí a obtěžuje mladé dívky. ()

Reklama

Reklama