Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenku už nějakou dobu obtěžuje po telefonu anonymní volající. Major Pavel Vondráček si dělá o svou dceru velké starosti, neboť takový stalker může být ve své milostné posedlosti nebezpečný. Situace začne být vážná, když Lenčina přítele Matěje někdo strčí pod auto a stalker se po telefonu dozná k útoku. Specialistům se podaří začlenit Zuzanu inkognito do Lenčiny novinové redakce. Na novou fotografku po boku Lenky žárlivě reaguje především fotograf Jiří Rusnák. Po flirtu na posledním vánočním večírku mu dala Lenka najevo, že pro ni vztah s ním nepřichází v úvahu. Vyjde najevo, že šéfredaktor, Jan Sládek, vede dvojí život. Ukrývá se snad za zbabělými telefonáty on? Situace se přiostří, když stalker zaútočí na samotného Vondráčka... (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A šmírákem byla "léčivá bylina"... Opět se pondělním vysílacím časem přehnal šíleně speciální pitaval, co v prstech rozdrtí každého Heřmánka. A opět jsme v surrealisticky legrační parodii na kriminalistické případy. Pokud tedy nazíráte na každou epizodu tak, že jde o legrační pitominu, kterou nelze brát vážně, máte vyhráno. V téhle epizodě se řešil stalking, majorova dcera se ocitla v bezprostředním ohrožení, když se o její ženské půvaby začal zajímat nechtěný element, který neváhá vyřídit vše, co je jí blízké. Stopy vedou do novinové redakce, kde ke vší smůle napjatého diváka se vyskytují jen tři kolegové (Roman Mrázik, Lukáš Jůza, Karel Heřmánek ml.), kteří by připadali v úvahu. Specialistům trvá hodinu, než toho pravého odhalí, divákovi průměrných detektivních schopností stačí na odhalení pachatele vteřina. Tvůrci navíc vydatně ve svém pátrání posílají tak idiotsky nápadné indicie, že by i Sherlock Holmes po mrtvici neomylně ukázal na agresora jediným hybným prstem. Vrcholem je pak v rámci pátrání návštěva gay klubu, kde o Štáfkův anál postupně projeví zájem Březina a Mrázik. Pátrání i finální rozuzlení je vskutku legrační. Veronika Kubařová do role oběti pasuje, tým specialistů má naštěstí ve svých řadách Zuzanu Kajnarovou, která má dost prostoru, neb se musí infiltrovat do záškodnické redakce, a z diváckého hlediska to není úplná tryzna, jen je nutné si na tým specialistů zvyknout a připravit si pro všechny (kriminální) případy bránici. 3/10 ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...ako som sa zoznámil s účinkujúcimi hneď som vedel páchateľa.Som tak šikovný ? Nie ,ale -pozor spoiler: už tých úchylov hral opakovane a ten jeho visus+chovanie = Karel Heřmánek ml...... ľahká rovnica......ďalší hlboký podpriemer..... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Specialisty záměrně nesleduji, neboť nejsem přesvědčen o kvalitách tohoto díla. Změny v programu ale vyjevily jako nejlákavější právě tento seriál. Případ by byl celkem pěkný, ale pachatel se doslova vnucoval až moc brzy a příliš okatě. Policisté se jeví jako amatéři, navíc Lavi je fakt lepší gay, než kriminalista. Zde se casting moc nepovedl, v čele s majorem. Závěrečná akce už byla jen k smíchu. 40 % ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl, který srazily dvě věci - pachatel byl jasný hned v prvním záběru ( mezi třemi podezřelými vysoký, tlustý a hubený byl Heřmánek ml. jediný hubený malý takže pasoval na vraha v kapuci ) a závěr , který byl zase parodicky akční. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Na seriál se nedívám, zaujaly mě ukázky a když jsem na to pak narazila, tak jsem nepřepla. Začátek zaujme, i když je to stokrát omletá podívaná. Ve chvíli, kdy nám scénáristé ukážou potenciální pachatele není nic těžkého (bude to znít blbě) už podle "ksichtu" tipnout správně a pak už jen čekat, zda nebudete překvapeni. Nebudete. Závěr je doopravdy k pousmání. Z hereckých výkonů bych vyzdvihla snad jen Veroniku Kubařovou, bez ní by to možná ani nezaujalo. Nemám srovnání s jiným dílem, takže hodnotím jako lehký podprůměr. ()

Reklama

Reklama