Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Kovář je nalezen mrtvý ve svém bytě, zabitý vlastní činkou, se kterou ještě krátce předtím cvičil. Našla ho jeho přítelkyně Julie, když ho chtěla brzy ráno překvapit. Vše nasvědčuje tomu, že vrahem je někdo z okruhu blízkých osob. Vyšetřování přivádí policisty do autodílny Mirka Lárského. Petr Kovář zde pracoval jako mechanik. Jeho kolega Marián Hálek se stane brzy podezřelým. Petr mu přebral přítelkyni. Vše začíná nasvědčovat tomu, že se jednalo o vraždu ze žárlivosti. Teprve díky Jardově sousedce Karolíně, která se díky autonehodě seznámí blíže s dílnou Lárského a jejími zaměstnanci, se začne případ ukazovat v novém světle. Specialisté odhalí rafinovaný podvod. A možná za ním se skrývá také pravý motiv vraždy Petra Kováře. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Policisté chtěli zavřít nevinného člověka, naštěstí právníci nejsou hloupí jako oni. Vše bylo dost málo uvěřitelné a sama svědkyně uváděla, že je zde mnoho náhod. Bohužel tento seriál není ani vtipný, zato inteligencí neoplývá vůbec. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fascinující náhody v tomto seriálu. V dílně se dějí pojišťovací podvody a zrovna, když si za oběť vyberou sousedku policisty Zdražila, co čert nechce, stane se vražda a díky svědectví sousedky se nakonec oba případy spojí. Jinak tleskám scénáři, kdy nehody chodí zajišťovat mechanik ze servisu, do kterého pak pojišťovák pošle poškozeného opravit auto a tam se pak poškozený může potkat právě s tím, kdo ho do nehody vmanipuloval. Ten scénář musí psát opravdu inteligent, nemám slov. ()

Reklama

Reklama