Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda Lomová se stane svědkem chladnokrevného zastřelení svého bratra v jejich společném bytě. Linda je ale slepá a nemohla vraha vidět. Specialistům může popsat pouze podivný zápach pachatele. Linda ke komisaři Lukášovi získá důvěru. Oba jsou si stále bližší. František Lom byl novinář. Je docela dobře možné, že během svých rešerší narazil na strhující příběh odhalující tajemství. Vondráček a jeho tým prozkoumávají materiály, kterými se zabýval před svou smrtí, a narazí na případ mladé ochrnuté dívky, Kristýny Glemrové. Lom se postaral o to, aby dívku operoval jeden z nejváženějších odborníků. Kristýnin přítel Tomáš se k těmto Lomovým snahám stavěl spíše skepticky. Došlo mezi nimi dokonce ke rvačce. Při rekonstrukci posledních hodin Lomova života narazí kriminalisté také na Lomova lékaře, doktora Holého. Proč si novinář nikdy nevzal několik týdnů předepsaná antibiotika? Když Linda odhalí identitu vraha, dostane se do smrtelného nebezpečí. Linda ví, že jen ve tmě má šanci vrahovi uniknout... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divný pach neuměla Linda identifikovat, ale zato se skamarádila s Lukášem, čímž si zajistila téměř osobní ochranku. Tento díl byl z lepších, kriminalisté v podstatě nedělali - na rozdíl od filmařů - žádné zásadní chyby. Úvod byl nadějný, ale bohužel atmosféra jako obvykle nevydržela. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních pět minut skoro jako Hitchkok v nejlepším, posledních pět minut zase akční parodie. Celkově lepší díl tohoto seriálu. ale pobavil mne amatérismus - když Štáfek zjistí kdo je pachatel jede do bytu slepé Lindy aby ji chránil - vyráží za světla a střih jede ve tmě - to jel z jednoho konce Prahy na druhý přes Brno? A to nemluvím, že tam posílal posily nebo co. ()

Reklama

Reklama