Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lukáš s Vondráčkem jsou na cestě domů, když jsou vysílačkou zavoláni do lékárny Mencl. Zákazník slyšel výstřel. Na místě činu najdou kriminalisté mrtvou lékárnici Renatu Menzelovou a jejího šokovaného manžela. Zahlédnou také dva podezřelé prchající muže. Při jejich pronásledování zadními dvory si Vondráček zlomí nohu. Oběma mužům se podaří utéct. Zatímco se Specialisté pod vedením Jardy Čermáka snaží objasnit případ s lékárnou, Vondráček, neschopný pohybu, tráví čas v bytě dcery Lenky, která se ho ujala. Z nudy začne pozorovat sousedy v protějším domě. Jeho pozornost zaujme atraktivní sousedka, která do svého bytu nejdříve přivede milence a později tohoto muže se zřejmě nic netušící manželkou přivítá u večeře. Vondráček nemůže uvěřit svým očím, když přitom zahlédne vraždu. S ohledem na velké množství utišujících léků, které bere, mu ale nikdo nevěří. V protějším domě vypadá všechno normálně. Jeho kolegové považují líčení činu za výplod fantazie jejich šéfa trpícího odloučením od práce. Rázná psychoterapeutka Eva Čermáková, která k Vondráčkovi dochází, se rozhodne, že se do sousedčina bytu podívá, aby tomuto výmyslu učinila přítrž. Netuší však, do jakého nebezpečí se tím dostane... (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

Mulosz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za celou 2. sérii. Ta šla kvalitativně ještě níž než ta první. Některé díly měly svou úroveň, proto celou sérii zvedly na dvě hvězdičky. Ovšem zvláště ty případy založené na tom, že se do nich jako obět či přímý aktér přimotal někdo z vyšetřovacího týmu, byly k pos*ání v kleče. Tento pokus o "Okno do dvora" v závěrečné části tomu dal korunu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ z lékárny byl sice jednoduchý, ale aspoň trochu rozumný. Zato major, který z nudy šmíruje sousedy, až uvidí vraždu, byl totální úlet. Kriminalisté zcela neprofesionální. Dvě plus odpad rovná se jedna. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ vraždy v lékárně byl sice ten hlavní, ale primitivní ( za celý díl jen čtyři herci, kterých se případ týkal, takže když první dva odpadli tak se jen čekalo až se nějakou brilantní dedukcí přijde na zbývající dva) Musím ale říct, že zajímavější byla vražda v okně ikdyž to je vykradačka asi deseti jiných filmů ale mne to pobavilo... ikdyž zase ten přeakčnělý závěr... no a máme tady zase trochu amatérismu pro pobavení ( koukat v noci ven z rozsvíceného pokoje skrz okno je celkem um a taky mne pobavilo hned na začátku - " jsme od toho třista metrů, budeme tam za tři minuty" - myslím, že když člověk jede rychle v autě tak těch třista metrů ujede dřív než Štáfek dořekne tu větu...) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

David Prachař se zlomenou nohou šmíruje dalekohledem z okna Barboru Mottlovou. :D Sice dost ujetý případ, ale když to vezmu coby komedii, tak je to mnohem lepší než ta, kterou jsme viděli ve filmu MUŽI PŘI PRÁCI. To první případ z lékárny byl takový klasický až jednoduchý, ale zase měl hlavu a patu. [111. hodnocení, 9. komentář, 51%] ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi po dvou měsících jsem viděl tenhle skvost TV Nova. Nezapomenutelnej zážitek. Šéf “specialistů”, sešivanej pytložvejk, kterýho hraje Prachař, si při sledování podezřelých dalekohledem z okna pokoje nezhasne světlo. Divný to nepřišlo ani jeho kolegovi, kterej mu přijde ve sledování pomoct. Vrchol trapnosti, doporučuju přejmenovat ze Specialisté na Šupáci... ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blue.Shark našel kde jsem to mohli vidět... Já si furt říkal že mě to něco připomíná... Škoda jen že se to tady v ČR prostě neumí prodat, protože to bylo celkem zajímavé... Rozhodně lepší než hlavní zápletka... ()

Reklama

Reklama