Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V průmyslovém areálu stavební firmy Revenda a syn je zavražděn mladší společník Lukáš Revenda. Zprvu to vypadá na loupežné přepadení, také ale přichází v úvahu motiv manželské nevěry, protože Lukáš se scházel s Ukrajinkou Darjou. Ta Specialistům tvrdí, že jí jen pomáhal najít zmizelého manžela Vasila, kterému jeho krajan Stepaňuk obstaral práci právě u firmy Revenda a syn. Stepaňuk při výslechu všechno zapře. Darja, která ho měla identifikovat, je postřelena. V nemocnici jí ukážou fotku, na které stojí její manžel s německým ovčákem před vozem s nápisem Revenda a syn. Kdo zabil mladého Revendu a proč? (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když nejsou obětí kriminálního činu přímo policisté nebo jejich rodiny, hned je děj uvěřitelnější. Byť se tvůrci opět příliš rozmáchli v případě pachatele. Potěšilo mě obsazení epizodních rolí - Štrébl, Freimanová. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem seriózní krimipřípad zmizelého dělníka zavražděného Revendy. Žádný zázrak, ale žádný akční nebo logický přešlap se kupodivu nekonal. Dalo se. Taky díky mému oblíbenému Jiřímu Štréblovi. ()

Reklama

Reklama