Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hana, matka majora Vondráčka, tráví své dny v domově seniorů Zátoka klidu. Jedné noci si všimne příjezdu dodávky pohřebního ústavu a stane se nechtěným svědkem utajeného setkání doktora Brunera a ředitelky domova Lenerové. Ráno se dozví, že se jeden klient narychlo odstěhoval do Chorvatska na ostrov Hvar. Hana má podezření na úkladnou vraždu a okamžitě zavolá svému synovi. Vondráček matce nevěří a obává se o její duševní zdraví. Přesto se pustí do neformálního vyšetřování. V pokoji muže najde použitou injekční stříkačku se stopami po morfiu. Jeho matka ale pokračuje v pátrání a získá informace o dalších seniorech, kteří se v minulosti měli přestěhovat na Hvar. Vondráček své matce stále nevěří, ale ona mu předloží důkaz, že jedna pohlednice od nich je podvrh, a sdělí mu, že ředitelka domova jezdí každý rok do penzionu na Hvar, ve kterém mají bydlet i bývalí klienti domova Zátoka klidu. Vondráček konečně matce uvěří a začne se obávat o její život... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zábavný díl a myslím, že původě vážně míněný příběh čeští tvůrci schválně překopli více do komediálna, kde se ty určité pitomosti vedení příběhu, motivací postav a provedení činů přece jen ztratí. Osobně jsem se u toho skvěle bavil, a navíc jsem dostal vynikající herce staré školy v čele s paní Vránovou, ale ani pánové Helšus nebo Vlach či paní Pavlíková nezklamali a hrají skvěle. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stůj, nebo maminka vystřelí 2. Nevím proč, ale kriminální případy s rodinnými příslušníky, imho důchodového věku, jsou v našich končinách směšné. Tento nevyjímaje. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Motiv civila, který upozorní na zločin a kterému nikdo nevěří už tu byl tisíckrát, ale v tomto díle Specialistů to vykouzlilo opět koukatelný díl. Sice tím civilem byla maminka kriminalisty v podání Prachaře , čili náhoda, ale i tak to bylo solidní. ()

Reklama

Reklama