Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dealer Bláha je zavražděn kuriózním způsobem. Byl obětí bombového atentátu, kdy nosičem trhaviny byl doma zhotovený model vrtulníku. Pátrání Specialisty přivede jak mezi modeláře, tak mezi Bláhovu konkurenci, dealery a pasáky. Zjistí, že Bláha v nejbližších dnech očekával větší zásilku heroinu z Turecka, a také, že byl objektem intenzivního zájmu soukromého detektiva, jehož si najal anonymní klient. Otázka tedy zní: byl motivem vraždy konkurenční boj mezi dealery, nebo msta? Aby otázku zodpověděli, musí vypátrat, kdo je Bláhova berlínská spojka a proč si pachatel zvolil tak složitý způsob spáchání atentátu. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt nevím. Svým způsobem zábavný díl (nejen proto, že úřednice z Comebacku tady hraje expertku z protidrogového) a rád bych věřil tomu, jak postarší amatér v Čechách sestavuje ze starých součástek (ha ha, asi z Tuzexu) dron, tady je vidět, že to fakt je odněkud jinud ten námět, nikoliv z české kotliny, ale jako jo, dívat se na to dalo. Jak už tu někdo píše, fakt už vidím, jak vás ohrožuje dron, který může bouchnout, a vy stojíte a čekáte, až to přijde, ani se nepokusíte utéct. Jinak místo Křenkové by tam mohli dát sochu - ani by to člověk podle té mimiky nepoznal. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Balada o vině a trestu, drogách a pomstě. Policisté jsou spíše k smíchu, ovšem jako obvykle. Závěrečná rádoby napínavá scéna vyzněla opět směšně. Lidé se přece nestřílejí. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět drogové scény fajn, ikdyž to bylo hodně průhledné, ale po delší době díl Specialistů, který šel kvalittou níž. Hlavně ten závěr s tím dronem, kdy je čas na nekonečný dialog a oběť vyjeveně čeká na svůj bídný konec ... dobrá kravina. Z hereckých výkonů mne bavil jen Zadražil. ()

Reklama

Reklama