Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při vyšetřování Pascalovy vraždy Specialisté objeví jeho kalendář plný kontaktů na ženy a na seznamovací agenturu. Vše nasvědčuje tomu, že se musí pachatelka nacházet mezi bezpočtem žen, se kterými se Pascal setkal. Jednatelka Gerlinde Liesová reaguje zdrceně na smrt svého nejlepšího zákazníka a obává se o dobrou pověst své agentury. Jen neochotně poskytne adresy žen. Mezi nimi je také Carmen Rubiová, krásná Španělka, která určitě nemá zapotřebí nechat si pomáhat se zprostředkováním seznámení. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehrát tam drsná Sarah, je to vážně selanka. Křenková už se naštěstí jen mihne, její unylé herectví a kamenný obličej bez emocí mě iritovaly celou dobu. No a Zadražil málem našel lásku svého života, byť s dítětem. Štáfek strašně přehrával a jeho vyznání lásky vyznělo spíše jako parodie, i když jen chtěl nalákat podezřelou. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden detail hrál obrovskou roli a proto jsem doufal, že nabízený pachatel je nevinný. Autoři použili konečně také přirozené city, které Jan Zadražil dokázal podat celkem přesvědčivě. Navíc tento tým je mi milejší, než ten "upgradeovaný", byť Štáfek prostě zůstane Lavim, i když hraje přemýšlení. ()

Reklama

Reklama