Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zábavním parku se ztratily dvě děti. Oddělení Specialistů je povoláno kvůli podezření, že čin mohl spáchat jejich biologický otec, který má s dětmi po rozvodu povolen pouze asistovaný styk a už jednou se údajně o jejich únos pokusil. Kamerový záznam ukáže, že děti ze zábavního parku odlákal kdosi v převleku piráta. Další vyšetřování odhalí nejen komplikované vztahy mezi bývalými manžely, ale také nečekaný motiv, který zůstal doposud utajen. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pardon, ale tohle nemohl nikdo myslet vážně. Nevyhnu se spoilerům, ale u tohoto seriálu je to fakt jedno. Takže paní zakopne a má jakousi vizi, a přitom ji fakt, ale vážně ani trochu nenapadne souvislost s tím, co se stalo, a výhrůžkou pomsty? Vážně musíme čekat, až si dáma milostivě vzpomene na největší trauma svého života, jestli náhodou tam nebude zakopaný pes? A vážně mám věřit, že chlápek, který se léčil na psychině a je zjevně hodně, ale hodně vyšinutý, dokázal naplánovat takový únos? A kde sehnal telefonní číslo na maminku, co? A ty děcka jsou fakt tak blbá a ani jim to na škole neříkali, že s cizími lidmi se nikam nechodí? Natož s klauny a piráty? A fakt ta děcka po kdovíkolika minutách nebo snad hodinách pochodu netuší, že jde o podraz? Můj malý synek by už po deseti minutách zdrhl, protože by ho bolely nožičky, natož aby šel trpně za neznámým chlapem v převleku. A proč je matka musela nechat stát u jiného stánku - kam zrovna jako z udělání mířila kamera - a nemohla je vzít s sebou k tomu stánku s žížalkami, aby si děti mohly vybrat? Jasně, protože by je nikdo neunesl. A vážně mi chcete tvrdit, že vycvičení psi by nenašli stopu? A to ani v okolí, protože někudy se asi pachatel s dětmi musel dostat ven - vážně s těmi psy nešli na každou cestu ven ze zábavního parku? A jako skutečně policisté mohou jen tak porušit zákon a vloupat se k někomu do bytu? Takových pitomostí na jedné hromadě jsem dlouho tolik neviděl. Včetně mé oblíbené scény, kdy přicházejí policisté do vyklizeného zábavního parku, jen u jednoho stolku sedí uplakaná ženská, a poldové se ptají, kde ji najdou. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ ztracených dvou malých dětí, které odvedl z lunaparku jakýsi muž v tajemné masce piráta, byl jaksi vysoce jednoduchý až komorní, krom týmu kriminalistů tam hrají jen další čtyři osoby a tvůrci se ani nenamáhali s nějakými slepými uličkami vyšetřování, krom podezření, že by v tom mohl být biologický otec. Pachatele prostě našli na videozáznamu... Tak takhle by to asi nešlo, ale ono to půjde, protože německá předloha podle které je v licenci točený tento seriál má víc jak třista dílů zatímco dnešní český díl má číslo 47. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože, víc jak tři sta dílů? Tak to se máme na co těšit. Dle mého názoru byl tento díl snad úplně nejhorší ze všech, takový velice jednoduchý příběh. Tak už můžete jet domů, už nic nepotřebujeme a za minutu vyrážejí ke Krobotové domů, aby se podívala na záznam z kamery, co jí třeba zavolat, aby se vrátila, když mohla odjet nejvýše za první roh. Také celkem vtipný záběr shora, kdy za celou dobu vyklizení zábavního parku a příjezdu policie divák zjistí, že pirát s dětmi za tento časový úsek ušli asi 100 metrů a samozřejmě piráta nenapadne nic chytřejšího, než se hloupě schovat u sebe na chatě hned za zábavním parkem, aby to major Vondráček neměl moc těžké. ()

Reklama

Reklama