Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na svatbě, kam byla Zuzana Májová pozvána za svědka, je zavražděna nevěsta. Při pátrání po vrahovi Zuzana potkává několik svých bývalých spolužáků ze střední školy i kluka, se kterým kdysi chodila. Na povrch se dostávají staré křivdy a je čím dál jasnější, že vraždu má na svědomí buď někdo ze spolužáků, nebo z jejich blízkých. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samotné téma policistky na svatbě bývalého spolužáka a přítele se mi docela líbilo, ale kurnik - pachatel/ka je jasný/á fakt hrozně rychle, než se k nějaké vraždě dotřepeme, je polovina dílu za námi, protože se nejprve náhodou musejí potkat, pak si povídat, pak máme obřad, tátovy intriky... uff, nuda. Prostředí hotelu/zámku mi rovněž přišlo nevyužité. A Kajnarová v šatech - ne už ji takto nechci vidět, vypadala spíš jako chlap, když na sebe vezme ženské šaty, protože ona má fakt takovou zvláštní, hromotluckou až neženskou postavu. Vlastně nebýt těch jejích modrých očí... No a pak tu máme to klasické odvádění stop, kdy nakonec některé ty motivy nejsou dotaženy dál (žárlivka, manžel/vdovec, jeho táta) a vše zakončí opět rádoby vtipná slovní výměna mezi Prachařem a Štáfkem. Jo, a největší wtf scéna byla, když Májová jde s jiným bývalým spolužákem na jeho pokoj - co tím jako tomu chlapovi chtěli dokázat? Vždyť to nedávalo smysl. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražda nevěsty na svatbě, kde je svědkem postava Zuzky Kajnarové. Naši kriminalisté musí vyslechnout desítky hostů, tak pátrají, pátrají , zuřivě pátrají ... až se jim pachatel bez důkazů sám přizná. Celkem nudný díl u kterého oceňuji, že si tvůrci berou ponaučení z mých komentářů a ve třetí řadě dávají prostor Zuzce Kajnarové - ta opět v hlavní roli. ()

Zajímavosti (1)

  • Epizoda se natáčela na zámku v Dobříši. (skudiblik)

Reklama

Reklama