Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V městském parku se najde bezvládné tělo podnikatele v nemovitostech Romana Bedrny. Mladý doktor ze záchranné služby Podhráský ho prohlásí za mrtvého a nechá odvézt na pitvu. Ráno se do Ústavu soudního lékařství dostaví k identifikaci mrtvého jeho žena Táňa v doprovodu rodinného přítele Janoucha. Doktorka Malinková jim však oznámí, že mrtvola se ztratila. Existuje podezření na spáchání vraždy, a proto jsou povoláni Specialisté. V průběhu vyšetřování Specialisté zjistí, že mrtvý Bedrna měl dluhy ze svého podnikání a sklony k alkoholismu. Se svým otcem Ladislavem se nestýkal a manželku zkoušel vydírat tím, že dceři prozradí, kdo je její pravý otec. Ráno zavolá na kriminálku vyděšená Bedrnová s tím, že v noci viděla svého mrtvého muže na houpačce v zahradě... Vondráček se obává, že by jeho dcera Lenka mohla být těhotná. Požádá proto Jardu Čermáka, aby to zkusil „nenápadně" zjistit. Ten pozve Lenku do vinárny a zjistí, že pravda je docela jiná. Navíc to mezi ním a Lenkou „zajiskří"... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokus o hororový díl, který je hodně nepovedený, co se atmosféry týče (tvl, mladý noční hlídač na pitevně?! Který sleduje ve tři ráno horory?) a vlastně i vedení vyšetřování. Myslím třeba, že skutečný doktor by na začátku udělal vše, aby měl jistotu (můj otec jezdil se sanitkou, takže ne myslím, ale vím), ale to by pak nebylo o čem hrát, že? Na Moniku Stehlíkovou se hezky dívá, ale moc hrát neumí ("hraje" převážně jen tělem a očima). Líbilo se mi naznačení vztahu mezi Lenkou a Jardou, škoda, že to bylo utnuté. Super Štáfkův dárek boxu devíti nej hororů s lebkou na přední straně.- jaké tam asi byly horory? ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doktor přijede k "mrtvole", ale nestačí provést oživování, protože je odvolán k nehodě na D1 ( asi se tam řetězově vybouralo osmnáct přeplněných Boeingů 737) - tak asi zatím největší ultrablábol, u kterého jsem se zasmál, jinak další případ Specialistů, kde nebyla potřeba dedukce našich detektivů - oběť i pachatel prostě řekl jak to bylo. ()

Reklama

Reklama