Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmnáctiletý Tony Bachman se zabije při nelegálních automobilových závodech, protože mu někdo záměrně poškodil brzdy. Okruh podezřelých se skládá z Tonyho spolužáků na středním odborném učilišti a z automechaniků, kteří pracují v autodílně, kam učni chodili na praxi. Záhy se mezi podezřelými ocitne i René Šnajdr, nový přítel Moniky Švarcové, který na učilišti učí. Proto Monika začne pátrat na vlastní pěst. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Morawetz viděl Rychle a zběsile, i napadlo ho sepsat to pro německé poměry, a protože licence je licence, tak to musela paní či slečna Hauserová přepsat do českých poměrů. No a vypadá to, jak to vypadá. Navíc mne štvou ty do očí bijící pitomosti, jako že policajtka má důležitou informaci o podezřelém, a ani ji nenapadne ji dát kolegům - protože by nebylo to napětí, víme? Stejně je tady vrah jasný od chvíle, kdy je oznámena přeříznutá hadička (logickým vyřazením), a motiv od chvíle v sámošce. Jsem řekl ženě v té chvíli, kdo to podle mě byl a proč, a ona - když to na konci přesně tak bylo - šla pak naštvaně spát, že na další díly se mnou koukat nebude. ... A stejně - že měla ta holka v tom příběhu nervy, co? Dva dny, a ani náznak zhroucení. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akční návrat policistky na babetě ( teda skůtru ) Elišky Křenkové v díle Specialistů, který začne jako hot Rychle a zběsile, pokračuje jako lepší Specialisté se skvělým Zadražilem a hezkou Dorotkou z Anděla páně a končí to jako ... obvyklí Specialisté - pachatelka se bez důkazů zase přiznala ikdyž nemusela ... asi svědomí nebo vítr Máchale. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak nechápu, jak někoho může bavit tady pořád ke každému dílu blazeovaně odsuzovat, kritizovat a dávat tak najevo svoji "velikost" a "genialitu". Tenhle díl byl jeden z nejzdařilejších, jeden místní tydýt se tady čílí, proč se ona nešťastnice přiznala, když přece nemusela a oni podle jiných totálně marní policajti přece neměli důkazy. Porovnávání s Rychle a zběsile je taky docela legrace, na takovou pitomost jsme se jednou vydržel dívat deset minut, znám počítačovou hru a taky mě za srdce nechytla, nicméně zdejší mistři filmové kritiky asi podobné ubohosti žerou...že by existovalo něco jako svědomí si ve svém plochém a v zásadě ubohé  světě nedokážou představit a fakt, že ne vždy je pachatel gauner je nad možnosti jejich IQ. Přitom zejména v domácích detektivkách leckdy vrah je chudák, kterého litujeme a "nebohé" oběti to přejeme z plna srdce. ()

Reklama

Reklama