Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný veterán z Afghánistánu Babický unese svou dceru. Specialisté jej vypátrají a dítě vrátí zpět matce. Babický, který trpící posttraumatickou stressovou poruchou, se s rozvodem ani se ztrátou dítěte nikdy nesmířil. Rozhodne se situaci vyřešit po svém. Pokusí se zabít bývalou manželku i jejího nového přítele. Ten při explozi zahyne, Babická jako zázrakem vyvázne. Specialisté mají za úkol rychle nalézt Babického, vyzbrojeného armádními zbraněmi, a ochránit matku s dítětem. Ukryjí je do tajného policejního bytu. Babickému se podaří byt vypátrat a v plné polní se pro svou rodinu vydá. Specialisté se tak ocitnou tváří v tvář po zuby ozbrojenému a ke všemu odhodlanému vojákovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha ha, už vím, kde bral Hřebejk inspiraci pro svého Veterána. Včetně hlášky o vypnutí. Je to celé hodně přehnané a policisté se zase tváří jak telata a nedělají, co mají dělat, protože by měli to správné a potřebné info moc brzy po ruce a nebylo to napětí, že jo? (Třeba mě fascinovalo, že si hned neproklepli toho spolubydlícího, nebo že si nezjistili, kdy přesně se soudce vrací z dovolené, když mu hrozí nebezpečí.) ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Válečný veterán, který běhá po Praze s granátem a hledá svou ženu, kterou chce zabít a dceru, kterou nechce zabít. Celkem akční, napínavý mírně nadprůměrný díl, kde bylo milé plus vidět Juraje Baču, kterého si vybavuji ze Slovenské verze Komisaře Rexe, ale do těžkého mínusu, když se v jednom díle objeví druhý psychicky narušený veterán, tak mi to přijde dělat ze všech těch statečných kluků bandu magorů. Ještě, že na závěr je vždycky ta romantická tečka Zadražil vs. Kubařová. ()

Reklama

Reklama