Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezletilý Filip Kašpar večer v restauraci surově zbije spolužáka Martina Ditricha. Při výslechu na místním oddělení se chová arogantně, avšak s ohledem na jeho věk si ho jeho matka, Romana Kašparová, odvádí domů. V noci zbitý Ditrich v nemocnici umírá a další den je na parkovišti nalezena mrtvola Filipa Kašpara, kterého někdo úmyslně několikrát přejel. Mezi hlavními podezřelými jsou otec zbitého mladíka a přítel Kašparovy matky Hynek Breda. Na autovrakovišti, které patří Ditrichovi, je nalezena ochranná plachta na auto se stopami Kašparovy krve. Specialisté tuší, že jeden z nich bude vrah. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, jen bych opakoval předchozí komentáře, co se nelogiky děje, motivů a chování policajtů týká. Vraha jsem si tipnul po pár minutách, a ejhle,opět to vyšlo. Tvůrci totiž naprosto pitomě obsadí do zdánlivé pidi role docela známého herce nebo herečku, a pak není tedy problém na to jaksi kápnout. Žáček tady navíc hraje stejně přehnaně jako v Comebacku,, takže jsem měl problém mu jeho postavu věřit. Cibulková tady vypadá na padesát, a ne holku krátce po čtyřicítce. Kde se takhle chudák strhala? Navíc u její postavy nechápu, co vidí na mechanikovi v podání Žáčka, a jestli něco vidí, nebo ne, na tom klavíristovi. A ani ten vztah matka-syn tu není nějak rozehrán. Celá rodinná scéna v kuchyni je naprosto tragická, statická a nevěrohodná. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem viděl Vondráčka v neděli v Profesorovi T., tak jsem si říkal, že ho celkem dobře namaskovali i s parukou ... a on i ve Specialistech byl zase jako namaskovaný - tak to asi nebude práce maskéru, ale pan herec zestárnul a vizáží k tomu taky přispěl. Jinak spíše nudný díl, který nezachránil ani jako agresiv Mišík. ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

Videl jsem uplne nahodou epizodu z treti rady. Obracecka not. Scenar rekneme gut. Ale nekteri herci, nebylo jich mnoho, mi prijdou jako kdyz stoji pred kamerou poprve nebo vubec neumeji hrat. Jmenovat nebudu.. Serial dobrej na sledovani tak po vyplachu mozku. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Specialisté pátrají po vrahovi mladého spratka Kašpara, snad jen pár pošťouchnutí pro p. scénáristu: 1/ policisté se vyptávají Kašparovo kamarádů a výčepního v hospodě i jeho matky a jejího přítele, kam odešel před svou smrtí. Nenapadlo je třeba vytáhnout z mobilu telefonní číslo, na které naposledy volal, příp. si vyžádat výpis od operátora??? Vždyť takto v jiných dílech postupují, proč ne teď? Pak by šli rovnou k Mokrému a jelikož vražednou zbraní bylo auto, prohledali by garáž a případ by byl vyřešen ještě ten den, 2/ Mokrý se o sporu mezi Kašparem a Ditrichem dozvěděl někdy večer po koncertě, jak by asi stihl naplánovat vraždu v ten samý den v noci, tedy sehnat plachtu, sehnat informace o Ditrichovi, kde pracuje, aby tam mohl plachtu podstrčit a jak by se do toho servisu dostal, to je naprostá utopie, 3/ pokud by Mokrý takto vraždu naplánoval, byl by opravdu tak moc hloupý, že by si nevzal rukavice při manipulaci s plachtou a nechal na ní otisky, když jí jde pak podstrčit k Ditrichovi? Pokud by měl rukavice, asi by se o plachtu neřízl do prstu. To je chyb v jednom dílu, až se z toho chce člověku brečet. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

autoři už zcela rezignovali na pravidla detektivky, hrozný díl, kolega Sorrow dole je až moc slušný - pachatel přece vůbec nemohl vědět, že má plachtu strčit někam na vrakoviště - kdo by mu řekl, kde pracuje otec Dittrich? Ono to spíše připomíná pouťovou střelnici, první podezřelý - to ne, to je moc brzo, o čem by byl zbytek - druhý podezřelý taky ne. Je tam ještě někdo, kdo se objevil v příběhu a není policajt? Ano, Tak to je on - a jak to mohl udělat je přece jedno, hlavně že mu nemůže obracet noty nikdo než vyvolená. I o tom silně pochybuju, že by to mělo hlavu a patu. Jo a ten jeden bod je ex aequo za Horviho z Comebacku a za Laviho z Vyšehradu. ()

Reklama

Reklama