Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialisté přijíždějí k brutální vraždě staršího muže. Podezřelým je agresívní a arogantní syn majitele tiskárny Vladimír Hodr, který obtěžuje své sousedy a domnívá se, že když si může dovolit platit vyhlášeného právníka JUDr. Jiráka, tak pro něj zákony neplatí. Ačkoli jsou Specialisté přesvědčeni, že Hodr vraždu spáchal, nedaří se jim kvůli Jirákovým právnickým kličkám dostat ho do vazby. Aby mohl Hodr Vondráčka vydírat, unese jeho dceru Lenku, která se ocitá v ohrožení života. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako docela to šlo, ale ne kvůli případu, ani ne kvůli vyšetřovacím pokusům, a už vůbec ne kvůli těm všem klišé (zastrašování svědkyně, naprosto zbytečný únos - čeho tím chtěl docílit?, nepřející soudce, nepodložené vyhrůžky, nesledování signálu mobilního telefonu apod.). Ale pro jistou přímočarost a pohodovost tohohle dílu a že konečně Vondráček zjistí, s kým chodí jeho dcera. Jinak Vašák je tady jako slizoun dokonalý. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....major Vondráček -potom čo mu uniesli dcéru- hovorí : "Lenka hovorí akoby mala v ustach roubík"....a tak pošle svojich chlapcov ju hľadať u nej doma...logické :( .....a keď telefonovala dcéra tak to sa nedá vyhľadať odkiaľ telefonuje ???..... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna hvězdička za to, že jsem se mnohokrát zasmál. Tak diletantskou práci policie by rozcupoval student prvního ročníku gymnázia, natož elitní právník. Neskutečné náhody, pitomý vrah, stupidní způsob vyšetřování s fatálními chybami, hraní na rádoby spravedlnost, směšní vyšetřovatelé snem každého zločince a jejich šéf bez charismatu. Od zápletky s dcérou už jsem se smál nahlas. Dialogy tupé jak poleno, Lavi ozdobou týmu. Opravdu hloupá kriminálka - dokonce doslova při citaci výroku "Deus ex machina". Nebýt programové bídy, nekoukám... ()

Reklama

Reklama