Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je zastřelen nevýznamný drogový dealer Vacek. Vypadá to jako vražda na zakázku, ovšem psaníčko s amfetaminem, které má mrtvý Vacek zastrčené v ústech jako vzkaz, stejně jako provedení odkazují na jinou vraždu, ke které došlo už před pěti lety. Za tu byl ale odsouzen jistý Šimek, a ten, i když se nikdy nepřiznal, teď sedí ve vězení. Specialisté mají několik vyšetřovacích verzí. Šlo o vyřizování účtů mezi dealery, či válku v podsvětí, nebo někdo napodobuje starou vraždu, aby kriminalisty popletl? Anebo po letech opět udeřil skutečný vrah a ve vězení sedí nevinný? (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zas bych jen opakoval, co napsal sorrow. Říkal jsem si to samé - proč za sebou nechává Issová všechny ty jasně dohledatelné stopy? To jí její amant neporadil, co a jak? A jak věděla, kde je ten postřelený chlápek a jak to, že nikde nikdo nebyl v celé nemocnici? Sice fajn zas vidět Kláru Issovou, i když jí to tady moc nesekne a navíc nemá co hrát, a taky kamaráda Maťo Matejku, ale to je asi tak vše pozitivní na tomto dílu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozně průhledný případ přítelkyně odsouzeného vraha za dávnou vraždu, která se ho snaží dostat z krimu tím, že se pokouší další vraždou tu první přisoudit jinému pachateli ... tenhle díl překvapil účastí prvoligové herečky Kláry Issové ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1/ Issová si jde najmout nájemného vraha do pochybného podniku a samozřejmě se na to upraví tak, aby si ji všichni zapamatovali, i šatnářka pamatuje, jak tenkrát přišla krásná, upravená paní na jehlách, hned jsem věděla, že sem nějak nezapadá. Když by šla objednat vraždu, spíše by si stáhla vlasy do culíku, na hlavu dala kapuci a přes ní ještě kšiltovku, 2/ opravdu by Issová byla tak hloupá, že by částku za nájemnou vraždu 2 x 160 000 Kč vybrala vždy den předtím, než je vyplatí nájemnému vrahovi, nevybírala by třeba peníze nějak postupně, když toto plánovala se svým milým už několik let? Nepředala by je osobně, aby to nebylo dohledatelné? 3/ jak by se Issová dozvěděla, že postřelený nájemný vrah leží zrovna v té nemocnici, dokonce na JIP a dokonce na jakém pokoji? Opravdu by ji nezarazilo, že na JIP není žádný zdravotnický personál a nájemného vraha, tedy pachatele a svědka v jedné osobě nikdo od policie nehlídá? Scénárista vrší jednu blbost přes druhou, pak je pátrání velice jednoduché i pro tenhle nemožný tým Špecialistů… ()

Reklama

Reklama