Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lesíku je nalezena mrtvola Marie Hermanové. Při vyšetřování vyjde najevo zvláštní okolnosti, že její syn Zdeněk přišel o život dva měsíce před její smrtí. Prvním podezřelým se stává manžel a otec Zdeňka Marek Herman, proti kterému mluví stopy nalezené v bytě Hermanové. Ten ale vše popírá. Další stopy vedou do vily vlivného podnikatele Tadeáše Vozára. Ten se stává hlavní podezřelým poté, co vyjde najevo, že je podle testů DNA otcem Zdeňka právě on. Ten ale vše popírá a v případu se objeví další nečekané a šokující informace. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen bych znovu psal, co už napsal sorrow. Tak jen dodám, že k tomu celkovému výčtu bych ještě přidal, že Ivana Jirešová neumí hrát, ale jen pateticky nebo hystericky přehrávat, nedalo se na to koukat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím s Ozzym2, je to lepší a lepší . Tento díl mne zaujal tím, že honosná vila podnikatele Tadeáše si zahrála už v díle S02E08 Desetiboj, kde našli zavražděného doktora. ( taky to bylo sídlo Karla Gotta v Škoda lásky. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špecialisté stále ve formě, výslech dítěte bez OSPODU takovým jako kamarádským popovídáním, prohlídka bytu bez povolení k domovní prohlídce, přivolání zásahovky na ožralou trosku se žabikuchem atd. Spáchat vraždu s legálně drženou pistolí manžela, to by snad neudělal ani ten největší hňup. V dnešní době vyspělé kriminalistiky by zjištění zbraně, ze které se střílelo byla jen otázka času, pak jen ztotožnit osoby, které mohli mít ke zbrani přístup, tedy vražedkyně a její manžel a případ je vyřešen. Chápal bych, kdyby oběť omráčila a pak něčím umlátila, nebo udusila, pak by mohla mít aspoň nějakou šanci. Byl to ale určitě lepší případ než minulá komedie z banky. To teda, nekeke, chování puberťáka, nikoli kapitána prestižního pražského kriminalistického oddělení. ()

Reklama

Reklama