Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velitel policejní hlídky Radim Dufek, zastřelí bývalého trestance Karla Rambouska, přezdívaného Rambo, poté, co na jeho partnerku Evu Tejralovou mířil zbraní. Oba policisté pronásledovali Ramba na útěku v kradeném voze po ozbrojeném přepadení čerpací stanice. Případ se zdá být na první pohled jasný, zabití v nutné sebeobraně. Jenže Specialistům se nedaří najít ukradené peníze, bývalý trestanec se vybarvuje jako férový chlap, který chtěl začít nový život a Specialisté objeví v bytě Rambovy přítelkyně stopy po výstřelu. Po kom Rambo doma střílel? Nebo někdo střílel po něm? Specialisté pomalu skládají dohromady obraz toho, co se oné tragické noci doopravdy stalo. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý díl byl celkem profi až na to kostrbaté vysvětlení jak to bylo - kulka v květináči mne moc nepřesvědčila. A kriminalista shánějící čtvrt milionu byl trochu zbytečný až trapný. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek mne navnadil, protože natočené to bylo skvěle a mělo to i napětí, ale pak se z toho stala selanka a nakonec komedie, to rozuzlení a chování pachatele mne fakt rozesmálo. A nějak jsem nepobral, proč sem měli tvůrci potřebu dát peníze shánějícího Štáfka, jako čestný protiklad ke korupci v policejních sborech či co? ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Policisté řeší nedostatek peněz každý po svém. Musí být jasno, co je správné a co není. Celkem zajímavý díl seriálu, který se slušně rozjel, ale pohřbily ho nesmysly ke konci. 2 a 1/2. ()

Reklama

Reklama