Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při veterinární kontrole na jatkách jsou ve vepřových žaludcích nalezeny lidské ostatky, mezi nimi i několik zubů. Prasata pocházejí z biofarmy za hranicemi Prahy. Majitelé, bezdětní manželé Hakenovi, se zapřísahají, že o ničem nevědí. V podezření jsou ukrajinští gastarbeiteři, kteří tu pracují na černo. Jeden z nich se skutečně přizná, že v hádce nešťastnou náhodou zabil svého kolegu a dal ho sežrat prasatům, aby se zbavil těla. Případ se zdá vyřešen. Avšak drahé zubní implantáty v ostatcích indikují, že mrtvým bude spíše bohatší našinec než chudá pracovní síla z východu. Brzy se ukáže, že sežraný gastarbeiter je naživu a schovává se. Kdo je tedy onou natrávenou obětí? Specialisté mají novou stopu, ale i další mrtvolu, případ je složitější, než se původně zdálo... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slušný díl, dobře rozehraný, zajímavě propletený, jen kdyby se pachatelé hned nepřiznávali jak na běžícím pásu a zkoušeli aspoň zatloukat. Prostředí vesnice a farmy fajn, slušná kamera. A major Vondráček se loučí, povýšil. Jinak pamatujte, pesticidy jsou zlo a jed. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Specialisty celkem slušný díl. Sice se odehrává v podstatě na jednom jediném místě, ale propletenec událostí celkem svižně ubíhal. Ani to hraní na city nepůsobilo lacině. ()

Reklama

Reklama