Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před očima Erika Holého je unesen jeho otec, úspěšný poskytovatel půjček a úvěrů Karel Holý. Rodina obdrží dopis, ve kterém únosci požadují výkupné milion euro. V následném videu je vidět Karel Holý, kterého únosci pohřbívají zaživa. Pokud rodina nedoručí peníze včas na určené místo, Karel Holý se v rakvi udusí. Specialistům pod vedením nového šéfa Strouhala tak zbývá k vyřešení případu a záchraně podnikatele sotva šest hodin. Závod s časem začíná. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel je velmi brzy poměrně jasné, kdo za tím stojí, takže jen čekáme, kdy to dojde poldům, kteří se u toho myšlenkového veletoče tváří jako mistři světa, na co nepřišli (základní poučka: vždycky se nejdřív hledá v rodině, až pak mezi přáteli a okolím), celé je to hodně nudně podané. Dejdar se tváří jako chladný a nepřístupný kus ledu, který ví víc, než říká, ale na mne jako super polda se super dedukčními schopnostmi moc nepůsobil. Prachař působil lidštěji. ()

mira007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místo Prachaře nastoupil Dejdar, který sice měl pár světlých uvěřitelných momentů, ale většinou měl dost neuvěřitelných momentů, které bych pracovně nazval "Bart Simpson hraje jako vážně" . Ale budiž, skoro nikdy nedávám odpad, protože ocením, že se aspoň lidi sejdou a koupí si kameru, odpad dávám jenom dílům, propagující zlo, ponižující a urážející nebo hloupé plagiátory, kteří neumějí okopírovat ani podprůměrnou věc.. Díl specialistů S03E28 je pro mne odpad, protože už podruhé (!) v tomto seriálu dělají z českých válečných veteránů magory, kteří se po návratu stávají vrahy. Těžkou tečku tomu tvůrci dávají tím, že si berou do huby skutečnou jednotku SOG ,nevím jestli je to důsledek toho, že to je točené dle seriálu z Německa, kde mají vztah k armádě asi jako k vyléčeným pedofilům, nebo je to invence Novy, ale každopádně ikdyž neberu věci v televizi vážně, tak tohle je úlet, nehledě na to, že těch lidí ze SOG není velký kvantum, tak nevím jestli se má někdo poznat. ODPAD. ()

ridik1 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To si dělají z lidí prdel ? Dejdar hroznej, vlastně všichni a všechno hrozný. Viděl jsem jen dva díly, možná že to byly zrovna ty nejhorší, ale taky možná ty nejlepší. To už nezjistím.... ()

Reklama

Reklama