Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Dudovi nahlásí, že se pohřešuje jejich dcera Saša Dudová a jejich roční vnuk. A protože zde existuje podezření na závažný trestní čin, jsou přivoláni také Specialisté. V bytě Dudové objeví velké množství krve, která patří Dudové. Hlavním podezřelým je otec malého a bývalý přítel Saši Mirek Gregor, který s ní měl spory kvůli výši alimentů. Gregor přizná, že u Dudové byl, ale neotevřela mu. Alibi mu potvrdí jeho současná přítelkyně, s níž má půlroční dítě. Další den ráno je v městském parku nalezen syn Dudové Leoš. Je živý, ale Saša je stále nezvěstná. Podaří se ji Specialistům najít? A je živá, nebo mrtvá? (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani příchod Martina Dejdara alias majora Strouhala nevytlačil seriál do výšin a nepotlačil pondělní tetelení se nad nemohoucností tvůrců. Za normálních okolností by z toho vzešel průměr, za nenormálních okolností tomu brání fakt, že tvůrci zacházejí s celým svým krimi rozjímáním a pátráním po pohřešované osobě, jak kdyby to byl vrchol (české) kriminální tvorby. Za celý díl se nestane nic, u čeho bych coby divák měl zpozornět. Jasně, Kajnarová má o něco větší obvod hrudníku, to ale přece nijak nesouvisí s podstatou pátrání. Vyskytuje se zde solidně hrající herecká seriálová elita, vypíchl bych Noska s Jánovou, s nimiž mohla vzniknout zajímavá epizoda. Jenže scénáři stačí, že se nenabízí nikdo jiný, koho by se dalo podezřívat, že má prsty v (zmizení) pohřešované, takže ve výsledku se unavený divák svalí na gauč s dobrým pocitem, že nikdo z týmu Specialistů nepřešel na temnou stranu zločinu a není v nastalém finále vrahem. Absolutně nechápu, že jsem se tentokrát nevyhnul Nově v jejím pondělní úžasné programové skladbě. Ubylo smíchu, to je v podstatě pozitivní zjištění, do průměrného hodnocení to má ještě stále daleko. 3/10 ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER. Hodně drsný díl, emotivní. Zabít matku svého maličkého dítěte? Nechápu, jak lidé mohou dát dílu s bezdomovcem víc procent, než něčemu takovému. V televizi jako díl č. 75. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další český seriál, který je tak dlouhý, že už v republice došli profesionální i profesionální herci ... Barbora Jánová už tady hrála jinou postavu v prvním díle druhé řady v díle nazvaném Krevní pouto a Jaromír Nosek si už taky zahrál v tomto seriálu v druhém díle druhé řady Dívky. Tolik zkušených staronových tváří, dokonce z Raplu si odskočil Lukáš Příkazký. Asi proto tři hvězdy, jinak případ spíše průměrný. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže zase další klasická vražda v bytě, kdy vrah v centru města si asi hodí mrtvolu přes rameno a nikým nepozorován projde celým domem a před domem hodí mrtvolu do auta, aniž by ho kdokoli viděl. K tomu se ještě dokáže postarat o roční dítě. Může mně někdo vysvětlit proč se tyto stupidní příběhy stále dokola natáčejí? Vrah ale zase naštěstí naseká několik stupidních chyb, aby vraždu i naši Specialisté dokázali rozlousknout, např. vygruntuje celý byt, ale pod komodou nechá kaluž krve jako kráva a asi spoléhá, že se pod skříňku nikdo nepodívá a ani se nesnaží zamaskovat, že by třeba oběť mohla někam odjet a nechá v bytě otevřená okna dokořán, asi aby vyvětral ten smrad z chlóru, který přivezl na místo činu z prodejny, které šéfuje a mrtvolu pak odváží ve vypůjčené dodávce, mrtvolu pak zakope na místě, kam jezdí se svojí novou přítelkyní. Vidí ještě někdo další, jak moc stupidní tohle je??? ()

Reklama

Reklama