Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvedenému lékaři Bohdanu Vágnerovi je unesena sedmiletá dcera Julie, kterou má se svou bývalou manželkou Karin ve střídavé péči. Rozbíhá se pátrání, všichni mají obavy o Juliin život. Brzy je na skládce v popelářském voze nalezen její mobil. Přestože Specialisté hledají prozatím neznámého pachatele, v majoru Strouhalovi roste podezření, že s Juliiným únosem má něco společného buď její vlastní otec doktor Vágner, nebo nový partner Vágnerovy bývalé manželky Karin. Informace a důkazy však do sebe stále nezapadají... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na případu únosu malého děcka bylo asi nejzajímavější, že poprvé jsem Dejdarovi tu jeho roli uvěřil, ikdyž ta osobní linka se ždímačkou citů byla trochu umělá. Asi jsem hodně nenáročný divák. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marek Pospíchal už hrál v epizodě Dobří sousedé, asi je fakt málo herců. A to se všichni tak snaží, třeba zrovna Marek Pospíchal hrál s plným nasazením, kde se dalo – Modrava, Soudce A.K., Clona, Labyrint, Polda, Topinka, Profesor T. a mnoho dalších. Když si pak někdo pustí třeba tyto dva díly po sobě, je to celkem komické… Nejvíce komické je ale samotné vyšetřování, Specialisté někdy monitorovat mobily umí, ale někdy jako by to neuměli, viz mobil ztracené holky najdou na smetišti podle jeho zaměření, ale u předávky peněz spoléhají na GPS v tašce u peněz a současně nesledují dva mobily, které veze Pospíchal v autě (měl svůj mobil i mobil dcery)? Pustí někoho s balíkem peněz na předávku a sleduje ho jedno auto? Pokud by nemonitorovali jen GPS, ale i mobil, nikdy by ho neztratili z dohledu a díl mohl být poloviční. ()

Reklama

Reklama