Krimi / Thriller
Róbert ŠvedaScénář:
Wiebke Jaspersen (původní scénář), Dan WlodarczykKamera:
Orlin StanchevHudba:
Robert Schulte Hemming, Jens LangbeinHrají:
Martin Dejdar, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Jan Maléř, Gabriela Míčová, Tomáš Kořének, Daniel Krejčík, Matouš Rajmont, Tomáš Magát, Denisa PfauserováProducenti:
Rasťo Šesták, Peter Bebjak, Michael Bütow, Heike Richter-Karst, Bernd AlexaStřih:
Richard ChomoZvuk:
Peter Monček, Michal HoudekScénografie:
Petr Synek, Rodrigo CaresMasky:
Klára ČapkováKostýmy:
Zuzana HudákováObsah
Specialisté prověřují sebevraždu mladého muže, Daniela Kaufmana. Zjistí, že ve skutečnosti byl zavražděn a pachatel sebevraždu jen inscenoval. Vyšetřování vraždy zbitého mladého muže zavede Specialisty do testosteronového prostředí bojových sportů, ilegálních zápasů, vysokých sázek a obchodu se zakázanými dopingovými látkami. V zájmu vyřešení případu musí jít Lukáš doslova se svou kůží na trh a pod falešnou identitou proniknout mezi fightery. Musí dokonce i jeden takový ilegální zápas sám podstoupit.(TV Nova)
Komentáře uživatelů k epizodě (2)
Tryskomyš
Krásný policejní zásah. Štáfek si tu zahrál sám sebe. V televizi jako díl č. 81.(2.4.2020)
mira007
Nechci se opakovat o tom, že herci se tu opakují v jiných rolích z předchozích dílů, takže asi to bude poznávací značka Specialistů. Tento díl z prostředí nelegálních zápasů ( co je na tom z hlediska zákonů ČR nelegální asi otázka ) je zajímavý námětem bojových sportů jinak bída - Dejdar se Štáfkem párkrát někam jdou a náhodou na zemi najdou anabolika a zásadní info Štáfek získá odposlechem za dveřmi jak uličník. Obvykle logiku neřeším ale dneska mne to nějak rušilo víc než obvykle.(28.5.2019)