Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialisté řeší vraždu recidivisty Otty Růžky, který se předtím podílel na krádeži diamantů v muzeu. Podezřelým je jeho komplic, zvaný Marvin, po kterém ale jako by se zem slehla. Specialisté vyslechnou jeho sestru Sabinu Mrázkovou, která jim přizná, že bratr má být dárcem kostní dřeně pro jejího vážně nemocného syna Denise. Uprosí je, aby ho zadrželi až po transplantaci. Marvin však léčku odhalí a snaží se z nemocnice utéct. Specialisté ho zadrží. Výměnou za snížení trestu souhlasí s odběrem své kostní dřeně následující den. Situace se však zkomplikuje... (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děsně hloupý díl. Všechny postavy se tu chovají naprosto dementně. Třeba ten securiťák na začátku - proč si zval komplice, když stejně musel počkat do konce ranní směny a už byl sbalený, že s lupem zdrhne? Proč proboha dává pistoli na stůl, když chvíli předtím parťákovi zrovna nevěřil? To by neudělal ani ten nejpitomější zločinec. Nebo policajti - proč sestru nutili k telefonátu bratrovi, když ten jí ho vyloženě zakázal? Aby upoutali jeho pozornost? A proč si nevzali jiné boty, když pak věděli, že si jich všimnul? Kam odešel ten policajt na záchod, že se do konce toho mumraje nestihl vrátit? Proč se Čermák nějak nekryl? Ale takhle tam divně jednají všichni, jen aby se dělo to, co si scenárista vycucal ráno ze stolice. Tvl, a Hána - v jednom z předchozích dílů primář, co chtěl páchat sebevraždu, tak náhodou tady je a jako z mravnostního a úplně náhodou, když bude oddělení potřebovat někoho nového. Jinak postava Čermáka - jediná, kvůli které se na Specialisty dalo koukat - si podle mne zasloužila nějakou důstojnější smrt než ledabylé odprásknutí na parkovišti. Přece jen je to seriál, ne realita. A s postavou Čermáka to šlo celé do kytek a nakonec skončila i Kajnarová a Štáfek, a zůstali tam naprosto nevýrazní manekýn a žena, která se věčně bude tvářit jako pr.del. ... Skvělý komentář má sorrow. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

......vážení autori tohto "veľdiela"  - dodrbali ste to...........................tretia séria skončila katastrofálne....hodnotil som ju (minule) na základe videného-dovtedy ako zlepšujúcich sa Špecialistov.... a nakoniec nám tu zastrelia jednoho z hlavných predstaviteľov....nemoholi ho tiež poslať vyšší post alebo......to ho museli zastreliť ? celé zle nemalo to logiku - v ničom..... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl třetí řady jel zase ve spoustě amatérských nesmyslů, ale to, že to skončí takhle(!!!!) tak to jsem nečekal. Jediná uvěřitelná přirozená postava končí. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vraha hlídají v nemocnici dva policisté, pak si ten první musí odskočit na toaletu. Než se z toalety vrátí, stihne se opravdu dost věcí – za vrahem přijde na návštěvu jeho sestra (opravdu by jí tam policista pustil?), společně vlákají do pasti druhého policistu, omráčí jej, svléknou z uniformy a odejdou, pak na pokoj přijde Čermák s Panenkou, no takových min. 20 minut to muselo zabrat. Může mně někdo vysvětlit, co se stalo s tím policistou, co odešel na toaletu? Ten musel mít velké sraní u kterého přečetl celou MF DNES, nebo se musel v záchodové míse utopit… V nemocnici probíhá takováto akce, kde všehoschopný vrah daruje kostní dřeň a elitní kriminalisté po celou dobu sedí v kantýně a cpou do sebe rakvičky a věnečky, vše vyústí stupidním zastřelením Čermáka. Navíc, je dost nepravděpodobné, že by takový sociopat pomáhal svému synovci, kterého skoro ani nezná, když se se sestrou vůbec nevídal a riskoval tím své zatčení. Opět další hloupoučký díl ☹ ()

Reklama

Reklama