Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rybář najde v řece mrtvolu mladé ženy. Specialisté zajistí vražednou zbraň a najdou další DNA, které překvapivě patří muži v příbuzenském poměru. Zjistí, že zavražděná Soňa měla bratra. Ten si ale vzal v práci dovolenou a není k zastižení. Specialisté najdou u něj doma starý film, který jim ozřejmí víc z rodinné historie. Zjistí, že Soňa měla bratry dva a že jimi hledaný Saša má dvojče Dušana. Dušan je podle všeho hazardní hráč s velkými dluhy. Když se zničehonic objeví u nemocné matky hledaný Saša, nabídne policistům další kousek z rodinné mozaiky. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

......prestávajú mňa Špecialisti baviť....ten nový kriminalista-katastrofa stelesnenie nesympatie....a Vladimír Polívka ako záporák? - to nie- to nefunguje... opäť píšem čo už som napísal: prekombinovaný príbeh, ktorý je vysoko vysoko nepravdepodobný.... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakmile Polívka nevěděl, kde jsou v kuchyni skleničky, tak to bylo jasné.... PS: Dobrý fail na závěr, kdy pachatelovi prostřelí ruku v bicepsu a střih a neošetřeného ho v poutech odvádějí a on je i v klidu. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po stránce realističnosti dosti chabé, vyšetřovatelé nebyli nejbystřejší, ale po stránce příběhové super. Divná rodina, která na první dobrou divně nevypadá, docela přirozené. 80% ()

Reklama

Reklama