Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nemocnice přiveze mladá feťačka Zora Kožená svého přítele Leoše Fišera, který krátce poté zemře na předávkování. Druhý den přijde na kriminálku jeho kamarád a spolužák z vysoké školy oznámit, že Leoše zavraždila jeho přítelkyně Kožená. Kožená nedodrží svůj slib, že přijde vypovídat na kriminálku. Specialisté po ní začnou pátrat a narazí na dealera Raušera, který jim poví o nové varně pervitinu a její značce "Doba ledová". Stopy vedou Specialisty do jednoho vysokoškolského klubu a následně baru na předměstí, kam Leoš podezřele často chodil... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco předhozí díly 4. řady byly řemeslně dobře udělané, zde to dost drhlo. Špatný střih, při hledání varny se jim den a noc dost střídaly po vteřinách, scénáristických děr  a nelogických počinů hlavních aktérů bylo jak v ementálu, napětí téměř žádné. Jedna dobrá hláška to nezachránila. 35% ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak nechápu, Specialisté aktivně vyšetřují vraždu, o které do poloviny epizody ani neví, zda vraždou skutečně byla. Vraždu přijde nahlásit kamarád oběti, aby pak až po několika dnech začal hloupě likvidovat varnu drog a nechal se chytit (proč to neudělal hned po nebo před oznámením na policii???) a tedy svým oznámením na policii dostal do problému sebe samého. Sestra oběti, která je zdrcena ze smrti svého bratra na předávkování a ví, že si není radno s drogami zahrávat, si jde nepochopitelně na konci epizody poprvé v životě šlehnout dávku, navíc s podezřelou z vraždy jejího bratra. A ta sledovačka, kdy Panenka jede celou dobu 30 metrů za sledovaným vozem a pak v klidu zaparkuje na otevřeném prostoru a sledovaný si toho vůbec nevšimne, to bylo fakt dobré… ()

Reklama

Reklama