Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialisté vyšetřují vraždu zahraniční studentky Zahry z Albánie, která v Čechách studovala dějiny umění. Vyšetřování začne nabírat na obrátkách poté, co vyjde najevo, že dívka chvíli před svou smrtí porodila zdravého chlapce. Kde by novorozenec mohl být, netuší gynekoložka, u které Zahra rodila, ani galerista Koutský se ženou, pro které dívka pracovala. Podezření padne na bratra oběti Ariana. Ten přerušil studia Islámu v Arabských emirátech jen proto, aby jel sestřinu situaci "vyřešit". Jenže ani vražda ze cti není klíčem k případu a šance na nalezení živého dítěte každou minutu klesá. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této epizodě bylo napětí přehršel, byť zápletka přdvídatelná, stejně jako pachatel. Jednotlivé postavy se nechovaly, jako by měli po lobotomii a dialody dávaly smysl. 80% ()

Johny44 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Často se stává, že si herci před svou rolí, chodí prohlédnout reálné pracoviště své postavy. Co si tito herci prohlíželi, to nevím. U Jakuba Štáfka bych tipoval, že hanbaté časopisy. Za to u scenáristů, to vím úplně přesně. Ti určitě na čumendu u kriminálky nebyli. Protože by nenapsali příběh o tak blbých policistech, kterým trvá asi dva dny a dlouhé hodiny vyšetřování, než zjistí, že podezřelá není těhotná a má břicho pouze vycpané. O to smutněji vzhledem ke scénáři působí fakt, že pětiletý syn mého kamaráda proběhl kolem televize, kouknul na herečku Bernáškovou a začal křičet : "" Tatí, tatí, ta paní má v břiše polštář! ". Ke cti našich televizních kriminalistů slouží, že to na konci dílu po dalších asi deseti indiciích také pochopili. Diváci se za hodinu dočkali předem jasného konce, a můj kamarád? Ten je naštěstí od scénáristů soudný a nešel se zeptat, zda by nepřijali jeho pětiletého syna k policii, že by jim určitě pomohl. Proto jen vytočil číslo televize Nova, a zeptal se, zda by na post šéfa kriminálky místo Martina Dejdara v příští sérii neobsadili jejich Matýska. Díky tomu by mohly být díly o hezkých pár minut kratší a zbylo by více místa na reklamu. ()

Reklama

Reklama