Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní provozní luxusní pražské restaurace Alice Vernerová si je po své účasti na noční párty jistá, že jí někdo namíchal do pití omamující prostředek a následně ji znásilnil. Ráno poté se probudila sama ve svém autě na opuštěném parkovišti. Nikdo ale její historce nevěří, protože není podložena žádnými důkazy ani indiciemi. Tomu, co vypověděla na policii, nenasvědčují ani výsledky lékařského vyšetření. Pochybnosti o její verzi událostí, které proběhly osudného večera, mají i Specialisté. Jen Zuzana Májová se do případu ponoří hlouběji a nabývá stále větší jistoty, že šlo o promyšlenou akci. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Specialisté z poza rohu uslyší, jak se spolupachatelé ve sklepě dohadují o zločinu a tím se definitivně usvědčí.... tento seriál je studnicí zábavných momentů. Případ znásilněné Evy Burešové byl sám o sobě přitažený za vlasy. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dějově lehce přitažené za vlasy, ale dobře udělané, závěr i vtipný. Navíc i poučný díl, že kdo s vlky tančí, musí počítat s kousnutím a být vždy ve střehu. 80% ()

Reklama

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znásilněná jde dělat bez jakéhokoli převleku na stejné místo po pár dnech volavku a myslí si, že ji pachatel nepozná a pokusí se ji znásilnit znovu? Už to samo o sobě je moc hloupé. Kriminalisté se opět se samozřejmostí sobě vlastní vydají do kanceláře v podniku udělat nezákonnou prohlídku bez příkazu k domovní prohlídce a pak ještě stihnou prošmejdit prakticky celý podnik, kdy otevírají dveře tak dlouho, až konečně narazí na pachatele, kteří se jim nevědomky přiznají, konec vyšetřování. Martina Dejdara uznávám, ale sem se fakt nehodí. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama