Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitánka Zuzana Májová se stane náhodnou svědkyní smrti mladé policistky Martiny Sváčkové. Záhadnou smrt vyšetřují podplukovnice Dagmar Šnébová a podplukovník Jan Mrázek z Generální inspekce bezpečnostních sborů, ale protože se Zuzana s Dagmar dlouho zná a bere si případ smrti mladé policistky dost osobně, rozhodne se GIBSu s vyšetřováním pomoci. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Když s někým chodím, tak k němu musím mít respekt a důvěru. A ty jsi bohužel svým chováním obojí ztratil.´´ Toto byl zatím nejlepší díl. A to i přes to, že tu nešlo o žádnou vraždu. Ale ,,pouze´´ o šikanu a sebevraždu. V televizi jako díl č. 93. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ šikanované policistky na obvodu. která spadne ze střechy sice vyšetřuje inspekce ( v podání duos bambulos ), ale to naše specialisty nemůže zastavit, takže vyšetřují také. Tento díl si více zapamatuji, že se tu objevila Klaudia Doudová, hvězda sociálních nezávislých filmů Petra Václava. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl 93. Výborný díl, který krásně poukázal na to, jaká debilní macho se schovávají do uniformy. Jo když jsem malej pinďa a nikdo mě nebere vážně, není nic lepšího, než se stát policistou. Neplatí to obecně, ale je jasné, že občas jim psycho sítem dementi projdou a zbytek ovcí pro svůj klid drží směr se stádem. 100% ()

Reklama

Reklama