Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialisté pátrají po vrahovi mladičké Lucie Hamanové, která uveřejňovala na internetu videa o svých smyšlených sexuálních dobrodružstvích a řadu mužů v nich urážela. Někdo její tělo rozřezal motorovou pilou a v igelitových pytlích naházel do Vltavy. Kdo toho mohl být schopen a kdo měl takový důvod ji nenávidět? Stopy Specialisty postupně dovedou k mnoha podezřelým... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mira007 to řekl za mě. Ani mě nebavilo sledovat ty tradiční nelogické postupy a že policisté začnou něco hledat až někdy po dvou dnech. Mimochodem, pokud odhalíte nejzbytečnější postavu začátku dílu, máte vraha. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....vcelku prijateľný detektívny príbeh a la kvadratúra ženy od majora Zemana....posledný krát v akcii kapitánka Zuzana Májová (Zuzana Kajnarová)...našťastie nezomrela , len.... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lucy sice byla pořádná husička, ale smrt si prý nezasloužila. Panny versus těhule, moudré stáří versus bláznivé internetové mládí, až moc Dejdara, který má k šéfovi mordparty opavdu daleko. Zato ví všechno, i kdo rozhodně pachatel není, byť se dotyčný přiznal. Trochu slabší díl. ()

Reklama

Reklama