Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovářův syn David má odjet se svojí kamarádkou Emou na jazykový pobyt do Anglie. Eminu tátovi se cestou porouchá auto. David s Emou mají odletět následující ráno, a tak Kovář jede pro Emu. Jejich zpáteční cesta do Prahy ale nabere osudový spád. Kovář a Ema se shodou okolností stanou součástí ozbrojeného přepadení a únosu autobusu, který je plný ukrajinských žen. Dva ozbrojení muži chtějí Ukrajinkám, které pracovaly v Praze, ukrást jejich půlroční výdělek. Akce se zcela vymkne kontrole. Čím déle únos trvá, tím více se pozornost únosců soustředí na Kováře a Emu. Únosce Bob navíc zjistí, že Kovář je policista. Ve finále jde Kovářovi i Emě o život... (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvl, to svou blbostí předčilo i ten zcela první díl s unesenou tramvají, kterou prchali zloději z klenotnictví - a to je co říct! Všichni se zde chovají jak na hlavu padlí. Navíc po střelbě na policajta nikdo ten autobus nehoní a všichni čekají až do rána? Policajtka dá Kovářovi echo, zatímco už v tu chvíli tom hotelu měla stát kohorta policajtů? A taky ta motivace - ukradneme Ukrajinkám jejich výplaty. Tak to taky vymyslela hlava mazaná. Jo, a ten námět, že přijde ženská kapitánka a policajti ji na oddělení nechtějí, to tvůrci opajcli z Místo činu Ostrava (teda Místo zločinu Ostrava), nebo je to teď nějaký nový trend a příkaz shora, jak ubohým ženám zjednat dobré fleky u policie? ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla síla. S odpuštěním blbost od začátku až do konce! Včetně té pomsty v závěru. Kdo vymýělí takové kraviny? Být kriminalistou, jsem hluboce uražený. Podepisuji to, co píše Honajz, sorrow a vlastně i ostatní :-) ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výměna týmu kompletně dokonána! Nový tým, staré móresy - únos autobusu plný Ukrajinek vracející se s kufry peněz domů byl extrémně stupidní i na level tohoto seriálu - jednu hvězdu za Oldu Vlacha a pěknou unesenou Kačku Helclovou. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je super, že na Ukrajině nemají net, internet banking a ty desítky tisíc, co si tu za půl roku vydělají úklidem podlahových krytin, vozí ženský zašitý v kalhotkách, v podprsenkách, nebo přímo v.....Chlapi na Vánoce nejezdí vůbec, ti makají na stavbách a domů nejedou, protože pak by měli lupiči problém....tak přepadneme v klídku autobus plný bab, okrademe je a odjedeme na Kajmany....Režie Peter Magát, slovák..se nedivím, že je slovenská kinematografie v prdeli, když tam produkují takové "talenty"a všichni Slováci škodí tady u nás.Režiséři, záplava herců.... ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tomhle seriálu mě vytáčejí zejména dvě věci – 1/ snad v polovině epizod se trestná činnost točí kolem kvarteta specialistů, kdy se vždy k něčemu „přichomýtnou“. Největší nebezpečí pro společnost jsou tak právě sami Specialisté, 2/ používání stejných herců ve více epizodách v jiných rolích (Jiří Konvalinka již hrál v epizodě Nehoda, kdy zajišťoval nehody vozidel a Eva Leimbergerová již hrála v epizodě Temné touhy přítelkyni zavražděného z chatové osady), kdy považuji za nesmysl, aby v jedné epizodě hrál herec zločince a v jiné epizodě třeba kriminalistu. Pokud herci byli vyčerpáni, asi by bylo dobré v natáčení dalších epizod ustat. V tomto díle došlo na splnění obou věcí, navíc únos autobusu a chování všech postav bylo naprosto tragické… ()

pájap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle amatérsky by autobus neunesl ani kačer Donald....autobus stojí na místě a nikdo nepátrá...😅😅😅😅😅😅jedna z nejblbejsich kriminálek roku.... myslím tenhle díl.... ()

Reklama

Reklama