Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve Vltavě je nalezena mrtvola studenta Štěpána Bubníka. Specialisté zjišťují, že Štěpán byl samotář a zoufale hledal přítelkyni. Snil o tom, že se mu podaří prorazit počítačovou aplikací, kterou vymyslel a která je zaměřená na evidování zločinů na území Prahy. Kriminalisté v ní objeví mimo jiné také znásilnění, ke kterému došlo před několika dny a k němuž zatím neexistuje žádný spis. Mladá žena, Linda Šubertová, brzy své znásilnění nahlásí. Byla ale pod vlivem drog a nedokáže si na nic víc vzpomenout. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti dva noví jsou divní. Holka má bazedovku (způsobuje to až nepřirozeně vykulené oči), a ten malej prďola s přehazovačkou místo účesu se snaží o drsný hlas i zjev. Ale jen snaží. Samotný případ nic moc, hodně si toho páni detektivové museli domýšlet bez důkazů, nejde to nijak do hloubky. A btw, komu by k čemu byla aplikace na online sledování zločinů v Praze podle zpráv policie a novin? ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....neviem či sú v dnešnej dobe študenti tak odvalení  pri kontakte s kriminálkou....asi nie.....a druhá vec: príde mi to tak moc nepravdepodobnééé...krkolomne nepravdepodobné..... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ mrtvého ajťáka a znásilnění zdrogované studentky byl oproti předchozímu dílu zlatý, ale nějak ve mne zatím nebudí sympatie nikdo z týmu vyšetřovatelů ... kde jsou ty časy Zuzky Kajnarové nebo aspoň Zadražila. Tři hvězdy i za jednu z nejhezčích princezen posledních let z Pravého rytíře, Lucii Černou, která si tu střihla roli oběti. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkně jste to dojebali, Dejdar je vyloženě nepovedenej a ten pablb s tou helmou na hlavě, to je parodie na policajta?Se Specialisty definitivně končím, na tohle se nedá dívat. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, ten Jacob Erftemeijer už také hrál v předešlé epizodě s názvem Konec jedné kariéry. Opravdu zde není více herců a budou se zde točit dokola pořád stejní herci v různých rolích??? Štěpán Bubník chtěl hodit vraždu na svého soka, kdy si na ruku namaloval pěknou šestku, ovšem znásilnění provedl bez ochrany a očekával snad, že policie nebude zkoumat DNA a zavře nevinného člověka? Štěpán jim leží na pitevně a nejsou schopni si jeho DNA zkontrolovat? Opravdu „chytře“ vystavěná zápletka. Specialisté jdou celý díl po lince znásilnění, ale vraždu (nakonec sebevraždu) vůbec neřeší. A ta šestka byla snad všude, přivedla je do pokoje číslo šest, pak přijdou na trénink šermu, kde podezřelý nosí číslo šest. Bylo by lepší natočit za rok 10 pořádných epizod, než pouštět do televize každý týden takový polotovar… ()

vin55 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

výborný díl napínavý a vtipný a dobry představeni nové posily na začatku dilu vyborně pachatele odzbrojil nove obsazení je super ožvilo to a připad byl napinavý a zajimavy ()

zuzam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové obsazení seriálu se mi moc nelíbí, nové postavy nesympatické, suché, bez vtipu, slabé herecké výkony, tváří se pořád stejně. Zlatý Štáfek a Zadražil. ()

Reklama

Reklama