Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý vězeň Jarmil Tomášek navštíví po propuštění svého autistického bratra Bohuslava "Bóžu", který se na oddělení psychiatrie léčí kvůli záchvatům vzteku. Jarmilu Tomáškovi se nelíbí bratrova léčba a pohádá se s jeho ošetřujícím lékařem Jiřím Rejžkem. Další den je tento lékař nalezen mrtvý. Hlavním podezřelým se stane Bóža, u kterého se najde smrtící injekce. Vyšetřování se však zaměří i na další pacienty ve výzkumu a také na primáře Ládka. Padá na něho podezření z podvodu s evropskými dotacemi, on však svoji možnou vinu vyvrátí. Policie se opět zaměří na bratry Tomáškovy. Pak ale Jana s Tomem najdou při kontrole výzkumu novou souvislost, která poukáže na zcela jiný motiv... (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jů, Bóža se vrací a jeho brácha taky, super. Ne, tak tohle vážně na mne nepůsobí Policista nechá přespat podezřelého ve svém bytě? Wtf? Co to je za poldu? Policajti si hned nezjistili možné vazby všech lidí na klinice (bylo jich tam stejně ja na prstech jedné ruky, to by měli rychle) a pak jsou jako děsně překvapení? A viník po zuřivém útoku a při spatření policistů hned vše vyklopí, jak to bylo i se zbytečnými podrobnostmi? Mne houpete, milí tvůrci, ale až moc zuřivě. Asi bych to už odpískal. A ta nová vyšetřovatelka se při běžném dotazu tváří, jako by proti ní seděli hnedle tři vrazi, taky nechápu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budiž autorům připsáno k dobru, že když už se tam opakují herci, tak tentokrát ve stejných rolí jako v minulosti.... ikdyž Bóža, kterého tam měli všichni rádi mne totálně iritoval. Vlastně ono je celkem těžké tady najít nějakou postavu, která budí sympatie nebo je aspoň zábavná, malými vítězi v této disciplíně byl primář Svatopluk Schuller se svým uklidňujícím dabingovým hlasem a nymfomanka Berenika Suchánková. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to čím dál horší, už to stopněte, tohle nemá s původními specialisty nic společného.Tady člověk tápe, jestli jsou větší retardi v léčebně, nebo na fízlárně.A odkdy do blázince zavírají nymfomanky????? ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odhalení pachatele bylo vskutku zajímavé, ta Šafářová se vyzná úplně ve všem. Od začátku bylo jasné, že vrahem musí být někdo z léčebny a nikdo se neobtěžuje prověřit vazby pacientů a personálu k zavražděnému. Chápu, že léčebna není kriminál, ale oni se tam na noc ani nezamykají, že tam může nepozorovaně kdokoli přijít a odvést jim pacienta? Největší vtip byl, jak Strouhal ve svém bytě ubytuje podezřelého a bývalého trestance, prostě má srdíčko na správném místě. Strouhal, ale přece trvá na striktním dodržování policejních postupů, řve kvůli tomu na Šafářovou a pak sám udělá tohle? Druhý den, nechá Strouhal policii hledat podezřelého, ačkoli ví, že ten je u něho doma, fascinující a velice produktivní a účelné. Ten závěr byl dojemný, Bóžu už bere Strouhal skoro jako syna a jelikož nemůže mít s Jungmanovou děti, možná by ho mohli adoptovat, pak by si ho mohl přikrývat a hladit po hlavě u sebe doma každý večer. A ještě ať mně někdo vysvětlí, jak Tomášek vyčmuchal, kde Strouhal bydlí, kdy jeho vysvětlení, že všechny informace se dají zjistit, považuji za celkem chabé. Tak hurá do dalšího natáčení, budu se těšit jaké další náhody ještě tyto Špecialisty potkají… ()

Reklama

Reklama