Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Prokopském údolí jsou nalezena těla dvou mladých dívek, uložena jsou do zvláštní polohy ve tvaru srdce. Dívky jsou oblečené a nalíčené ve stylu japonských komiksových kreseb manga. Podle prvních stop není vyloučené, že se jedná o sebevraždu. Dívky byly hlášeny jako pohřešované společně s jejich další kamarádkou, která zůstává zatím nezvěstná. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak za prvé, tohle nebyl Prokopák, ale nejspíš Klánovice - kde v Prokopáku je kurňa takový hustý les? Ale to je drobnost. Hlavní je, jak je příběh přitažený za vlasy, nevěrohodný, policisté spoustu věcí odkládají nebo řeší polovičatě. Avšak především se to bere tak smrtelně vážně, až je to skutečně nepříjemně trapné. Tady nikdo neudělá ani náznak humoru, odlehčení, dokonce už ani kdysi příjemně cynická patoložka ne. Komikscon vypadá jak sešlost oblečených lidí oblečených do banánů, ne komiksových postav. A o cosplayerech se tady reálně taky nic moc nedozvíme. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražda dvou mladičkých cosplayerek byl relativně dobrý námět, ale provedení trochu kulhalo. No trochu... akce při domovní prohlídce, kdy vrah zavře policisty do tajné místnosti s dá se krátkodobě na úspěšný útěk ... tak to už bylo něco z Larela a Hardyho. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí dílu 104 jsem docela ráda, že letos zrušili Animefest. Ne vážně, docela dobrá zápletka, akorát ten comi con, či co to mělo být, se jim moc nepovedl. Úchyly lákají všechny hromadné akce, kde je omladina, takže to bylo celkem realistické. 85% ()

raiax odpad!

všechny recenze uživatele

Milý pane Šveda. Když chcete točit díl nějaké pseudokriminálky s tématem popkultury co teď zrovna letí, prosím zjistěte si co a jak. Jediný co ste dokázal bylo udělat z cosplayerů kr*tény a nesvéprávné lidi...Narážka na Advik skvělá, nevím podle čeho ste si vybral zrovna ten ? Podle policajtů co tam občas přijedou uklidnit hlučný lidi ? Přesně kvůli takovým zm*dum jako ste vy se nám lidi akorát vysmívají. Jestli ste co k čemu tak na příští advik nakráčíte a všem lidem tam se omluvíte za tuhle zhovadilost. Kdyby se udělovala cena zlatý falus Za největší mr*dku televizní tvorby, máte první místo. Vemte svoje scenáristy, kellnyho, zlodědka a vypalte do číny....tvl takhle sem se ještě nenasral v životě ()

Rhaegar 

všechny recenze uživatele

Já nevím co proti tomu lidé mají. Ve svém jádru je to dokonalá kriminálka, která se nebojí okrajového tématu, které je třeba rozebrat a mluvit o něm. Je jasné, že fanoušci se cítí rozhořčeni když se poukazuje na nedokonalosti v nějakém uskupení. Stejně jako když se poukazuje na menšiny nebo sexuální identity, o kterých se v epizodě také mnoho dozvíme. Ale je třeba nastavit černé zrcadlo podobně jako to ukazuje jak to opravdu funguje. Podobně jako to Vít Klusák v dokumentu V síti. To, že jediné k čemu je internet dobrý je ráj pro ztracené existence a úchyly musí být jasné každému. A je o tom třeba informovat zábavnou formou. Scénáristy si také udělal rozsáhlý průzkum o tomto podivném uskupení děcek a inspiroval se skutečným příběhem Cutomu Mijazakiho. Vraha, který se nebezpečně moc zabýval mangou až z toho začal vraždit. Vlastně byl varovným majákem podobně jako školní střelba na Columbine upozornila na nebezpečnost zbraní. Geniální dílko, které by měl vidět každý. A samozřejmě jestli něčemu takovému jako je ta manga propadnou vaše děti okamžitě je pošlete k psychologovi. Tohle už se nesmí opakovat! ()

Reklama

Reklama