Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Beran a jeho sestra Petra Beranová se stanou náhodnými svědky exploze auta, při které zahynuli tři lidé - dva muži uvnitř auta a starší bezdomovkyně v jeho těsné blízkosti. Postupně vychází najevo, že oba muže v autě spojoval zájem o nelegální výrobu a dovoz piva a že starší bezdomovkyně byla jen zcela náhodnou obětí. Tým se vydává po stopě trojnásobného vraha a prověřuje okolí pivovarníka Karla Břízy i podvodníka Milana Jílka. Ten kdysi v minulosti sloužil v armádě, stejně jako Tom Beran. Během vyšetřování dojde i k bezprostřednímu ohrožení sestry Tomáše Berana, která pachatele zřejmě viděla. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna ptákovina za druhou. Holka si po pěti dnech vzpomene, že někoho viděla, bráchu napadne, že by po ní někdo mohl jít - ale dotyčný čekal celou tu dobu, než si asi holka vzpomene? Policajti probírají, že ten třetí byl výbuchem raněn, a poldu nenapadne, že jeden z lidí, kteří se motají furt kolem, tvrdí, že má naražená žebra? A opět si zde policajti nezjistili veškeré rodinné vazby podezřelých... A ten pivovar, ty brďo, byli autoři někdy v pivovaru? Po flaškách? Žádné sudy? Jste upadli, nebo co? A jak se vaří nelegální pivo? Asi v nějakém nelegálním pivovaru? Nebo doma v Polsku na dvorku? A jak to probíhalo, když to převáželi do Čech, nikdy je nikdo na hranicích nekontroloval? A vůbec, jak se z toho dá ušetřit na DPH tak, abyste to prali v hospodě své ségry? Samé otázky. Ale chválím, že v úvodu je už aspoň jeden pokus o vtip. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... líp než kolega Honajz bych to neřekl, pachatel byl jasný hned jak tam ten si stěžoval při podání ruky na naražená žebra a za pár minut se hledal nějaký raněný pachatel a ti trubky z krimi týmu nikdo nenapadne. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tekuté zlato, to jako to pivo? Asi zde už vše napsal uživatel Honajz, já snad jen doplním pouze to, že poslední dva díly se točí opět kolem jednoho člena týmu Špecialistů Toma, který v minulém díle vytopil sousedku, která byla nakonec vrahem a hned v dalším dílu je se svojí sestrou svědkem výbuchu auta. Polovina případů má přímou spojitost s některým ze Špecialistů, už je to opravdu ohrané – Strouhal vězněný ve stodole, pak další díl s Bóžou, kdy mu u sebe doma poskytne azyl, Kovář v uneseném autobusu, skoro znásilněná Májová, pak další dva díly s jejím bráchou, vězněný Panenka u sebe doma, Vondráček sledující vraždu ze svého okna, několikrát ohrožená mladá Vondráčková, několikrát ohrožený Čermákův syn, prostě pořád dokola to samé. Zrušte toto oddělení Špecialistů a už v Praze nenajdete mrtvolu. Tady je vrah od začátku jasný, hledá se někdo se zraněním, bývalý voják s Afganistánu si stále stěžuje na zánět žeber, navíc umí s výbušninami a nikomu nepřijde podezřelý. Policisté mají hlídat svědkyni (Tomovu sestru) a opět hloupě dřepí v autě před domem a nenapadne je, že by se vrah mohl dostat do domu jiným způsobem. Trapnost největšího kalibru… ()

Reklama

Reklama