Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při výkonu služby byl zavražděn policista. Podezřelým je sedmadvacetiletý Lukáš Andrle. Ukáže se ale, že zmizel a není k nalezení. Specialisté prověřují, jestli Lukášova matka Dana Andrlová a jeho mladší bratr Marek nevědí, kde se Lukáš schovává. Dočkají se mnoha překvapivých zvratů. (TV Nova)

Recenze (8)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvl, jestli takhle fakt jedná policie a zásahovka, je to s bezpečností tohoto státu pěkně v ř.iti. Naprosto amatérské jednání ze strany policie, ale i ze strany zločinců, kteří celý den sedí v autě před barákem a čekají, přitom kolem je plno policajtů, ale je nenapadne odjet. Mají štěstí, protože tihle policajti jsou tak debilní, že je nenapadne projít si okolí (nebo se aspoň rozhlédnout), jestli někde není něco podezřelého. Do inkriminovaného patra najednou jezdí jeden člověk za druhým, ale nikdo je nelegitimuje, jen jim řeknou, ať jdou ven. Hána pak je zcela tragický, když za dveřmi pouze celou dobu řve Marku, Marku, co děláš? a furt ho obhajuje, navzdory tomu, že policajt má být nestranný, kurnik, nestranný! Nemůže se nechat ovládat svými pocity k podezřelému. Celé je to navíc děsně blbě postavené - jestli to bylo tak, jak to nakonec bylo, pak Markova reakce je absolutní 3,14čovina a měl se vzdát hned a vše vysvětlit, byl by okamžitě klid. Ale to by nemohl dramaticky slézat z balkonu do bytu o patro níž a nemohla by být ubohá přestřelka v závěru. Tak hlavně, že jediná policajtka na oddělení, která navíc nedokáže zahrát mimikou obličeje jedinou emoci, jde do divadla s maminkou, a ne se šamstrem. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bratr uprchlého podezřelého z vraždy bere v panelovém domě rukojmí jak pekař rohlíky a pak chce mluvit s mámou.... Nějak mi to přišlo debilnější a nezábavnější víc než dřív. Jedna hvězda ze setrvačnosti. ()

hn253 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak dlouho bude produkce napínat diváky tím, že každý nový díl je horší. Nahradit dobré herce nemožnými také není zrovna cesta k úspěchu, možná neznám neschopnějšího herce, než je Erftemeijer, Leimbergerová se již trochu chytila, ale taky nic moc. Škoda Kajnarové a Štáfka, jediný, na koho se dá dívat,, je Hána. Snad již hůř nebude. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozný, ta nová dvojice - mejkapka a patka - je fakt tragická, nijak se nelepší, nečekal bych, že mi Hána přijde jako super herec, ale tady ano a člověku se zasteskne i po Štáfkovi. No budiž, smlouvy s nima podepsali (někomu by to ale mělo jít k náhradě, to je opravdu castingový výkon roku) tak to musí dotočit. Scénář je ovšem to nejstrašnější na tomto díle - jsem líný hledat kdo to bastlil, po sérii, kdy vzali snad někoho zvenku a zvedlo se to, je zase naprosto dementní. Fakt to naříkání Marku Marku :-( někdo myslel vážně, zásahovka tam stojí a čeká esli si mají dát kafe nebo vykopnout dveře? ()

Reklama

Reklama