Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialisté vyšetřují vraždu mladého podnikatele, který vlastnil úspěšnou firmu vyrábějící skateboardy. Původní podezření na loupežnou vraždu se brzy jeví jako nepodložené. Ukazuje se, že bezproblémový a veselý Ralf měl řadu osobních problémů a že jeho úspěšná společnost nefungovala tak dobře, jak se na první pohled zdálo. Specialisté rozkrývají pozadí firmy i Ralfovy vztahy s přáteli a nejbližší rodinou... (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třech minutách jsem ženě řekl, kdo je vrah a jaký měl motiv. Taky jsem - a to už z legrace - pronesl, že nějaký falešný podezřelý se opět pokusí prchat, a ono jo! Dlouhé kecy o ničem, a když se to celé hraje v třech, vlastně čtyřech lidech, není tak těžké si děj a motivy domyslet. Fakt jsem čekal, že tam bude něco víc, že třeba právnička Judit je tajný špeh, který krade know how třeba pro Číňany, to by aspoň mělo alespoň nějaké grády, ale tahle splácanina bez chuti a zápachu? :-( A "ta-s-těma-až-moc-vykulenýma-očima-co-se-neumí-zasmát-a-udělat-vtip", nejel po ní nejdřív ten malý prďola s přehazovačkou? A teď po ní jako pojede technik? Hmm... A Khek je chudák pořád sama, teda alespoň podle minulého dílu soudě. ()

koho13 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mizernej děj a ještě k tomu už v kolikátým dílu kamera zabírá místnost přes dveře nebo okna, kde jsou oranžový polepy. Asi si jich nevšimli,ale rozostřeně to natočili i přes ně. Je to prostě šlendrián a pěknej humus. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v berounském skateparku. (a-ja)

Reklama

Reklama