Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 179 h 10 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(228)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele Godhaj k tomuto seriálu (1)

Útěk podle jízdního řádu (2017) (S01E01) 

,,Asi jste si všimli, že došlo ke změně trasy.“ Specialisté na mě kupodivu od prvních minut nepůsobili vůbec špatně. Hlavně herci se opravdu snažili a u několika z nich jsem měl pocit, že se skutečně dívám na lidi z masa a kostí a ne na špatně placené ochotníky, jak tomu u jiných českých seriálů a filmů bývá. Scénář taky nebyl úplně nejhorší a repliky zněly jakž takž poslouchatelně. Jenže zásek nastal v příběhu, kdy se divákům předkládají naprosté nesmysly, a kdy každému musí být jasné, že takhle určitě by se při únosu tramvaje nemohlo postupovat. Jedna chybka tak střídá druhou a třetí až ten kopec nesmyslů překročil únosnou mez. Škoda toho, protože technická stránka tohoto prvního dílu nebyla, až na úděsné modré filtry kamery, špatná, a letecké pohledy na Prahu byly velmi zajímavé. Celkově vzato šlo ale o velmi nepřesvědčivý a chatrný kriminální příběh. ()

Reklama

Reklama