Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 179 h 10 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(228)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele raiax k tomuto seriálu (1)

Pod maskou (2020) (S04E21) odpad!

Milý pane Šveda. Když chcete točit díl nějaké pseudokriminálky s tématem popkultury co teď zrovna letí, prosím zjistěte si co a jak. Jediný co ste dokázal bylo udělat z cosplayerů kr*tény a nesvéprávné lidi...Narážka na Advik skvělá, nevím podle čeho ste si vybral zrovna ten ? Podle policajtů co tam občas přijedou uklidnit hlučný lidi ? Přesně kvůli takovým zm*dum jako ste vy se nám lidi akorát vysmívají. Jestli ste co k čemu tak na příští advik nakráčíte a všem lidem tam se omluvíte za tuhle zhovadilost. Kdyby se udělovala cena zlatý falus Za největší mr*dku televizní tvorby, máte první místo. Vemte svoje scenáristy, kellnyho, zlodědka a vypalte do číny....tvl takhle sem se ještě nenasral v životě ()

Reklama

Reklama