Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 179 h 10 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(228)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (161)

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi špatná volba herců. Zajímalo by mě podle jakého klíče tvůrci herce volili a co je ovlivnilo, že vybrali to co vybrali, ale do hlavních rolí - rolí specialistů se tito herci opravdu nehodí. Jeden díl mi stačil a další opravdu nemusím. Do rolí zamilovaných doktorů a starostlivé sestřičky v nekonečně růžové zahradě by se tento výběr hodil rozhodně více ... ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou tohoto seriálu je rozhodně výběr herců. Ani jednomu z nich toho policajta nevěřím. Zejména Jakub Štáfek se na roli kriminalisty absolutně nehodí. Celkově je to dáno špatným scénářem a režií a herci nemaji co hrát a jen nepřesvědčivě odříkávají texty. Viděl jsem pár dílů napříč sériema a ta kvalita je v rámci krimiseriálů silně podprůměrná. 35% ()

Reklama

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco ve stylu Profesionálů, ale je to typická novácká vycpávka programu za pět pade.Občas nerozeznám CSI Angel od těchto ichtylů, tak moc jsou si podobní ve všem.U nás se všechno točí buď kolem vyšetřování nebo kolem lékařů, opravdu nic jiného dnes neumí natočit.Jak kdyby jiné profese v republice nebyly. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

jak to jen ohodnotit a nepoškodit !!!!! David Prachař je totiž herec který je oproti jiným velmi dobrý.Ale jak tomu říkám já : hrál by ale nemá co.Svazoval ho scénář a asi i ten kompars kolem něj. .A jak to tak vypadá i režie.Je to one man show.Buď má herec charizma od Boha anebo zkrátka se jinak trápíUž by si filmaři měli uvědomit že v Česku se holyvúdsky točit nedá.Mentalita je zkrátka jiná.Vymyslet únos tramvaje v přecpané Praze to fakt chce hlavu.A aby srandy nebylo málo tak se přidá ještě autobus.....Ti dva mladí kluci taky nebyli špatní ale - chce to víc akčního pohybu a ne jen chaotické švenkování kamerami.počkám si na další díl ale ten první obvykle bývá nejlepší A do hodiny děje nacpat reklamy a ještě filmové záběry Prahy zhůry tak se dá říct že jsme viděli holé nic ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Specialisté vlastně nepůsobí ničím výjimečně. Jsou to zkrátka běžný kriminální seriál, u něhož při takovém množství epizod zkrátka probíhá hlavou jedna za druhou. Minimálně jsou zapojeni hlavní hrdinové do citových propletenců, což je rozhodně plus, ačkoli najdou se takové. Několikrát jsem zaznamenal, že se kriminalisté, hlavně tedy při ostré akci, chovali nelogicky, párkrát dokonce jako totální amatéři. Jinak je to ale seriál, který není ani vyložený prů..r ani bůhví co. Čistý průměr, z něhož první tým v čele s Davidem Prachařem působil nejlépe. Další týmy už mi tak sympatické nebyly, ale to není hlavní měřítko. Témata jsou při tolika dílech různorodá. Nejvíc se mi ale líbila samotná znělka. ()

Galerie (1 808)

Zajímavosti (37)

  • Svědci hlásili, že dvojice podezřelých nastoupila do tramvaje na Jiráskově náměstí. Tudy ale linka č. 18 nejezdí a scéna nástupu lupičů byla natáčena v ulici U Zvonařky. (Martin_L)
  • Dvojice policistů Lukáš (Jakub Štáfek) a Zuzana (Zuzana Kajnarová) nastoupí do tramvaje na zastávce Otakarova a vystoupí hned na zastávce následující. Tramvaj je poté zablokována popelářským vozem v ulici Na Zámecké, což je ale hned za rohem od zastávky Otakarova a žádná jiná zastávka se mezitím nenachází. (Martin_L)
  • Atletický stadion, na který chodí Matilda po škole běhat, patří atletickému klubu SK ZŠ Jeseniova. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama