Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 171 h 40 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(218)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze (160)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Holt některé české detektivní seriály vypadají jako klonové... Stejní režiséři, podobný vizuál, stylová hudba. Zajímavé je, že tohle je předělávka patnáct let starého německého seriálu. Že to té nově stálo za to. Podle zdejší černoty jsem o ten seriál nechtěl ani zavadit, ale při práci lze poslouchat vše a tak jsem Specialisty (ten název je dost zavádějící) shledal naprosto průměrnými a fádními. 50%. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Příserně napsané epizody, k tomu herecké výkony opravdu na úrovní - hlavně postava Prachaře je opravdu unikátně zahraná (tento "herec" se hodí maximálně do podobných odpadů jako je Ohnivé kuře nebo Doktoři z Počátků....). Trapná TV NOVA opět potvrzuje, že seriály prostě neumí ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máme podezřelého Huberta. A ještě pár dalších. A je dost možný, že vrahem je zahradník." Ono je to vlastně jedno, kdo je vrahem. O to tady totiž nejde. Tady jde o kvalitu případu, vyšetřování a odhalení. A to všechno pokulhává na obě nohy napříč měnící se sestavou vyšetřujícího týmu. Zabít čas se tím ovšem dá celkem v pohodě, ale brát vážně to fakt nejde. Zejména když se major Strouhal pokouší zlomit sprostýho podezřelýho hlasem Barta Simpsona. To bych to položil i já. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám slabost pro detektivky. Napřed jsem si vybírala jenom ty dobré. Pak už jsem všechny dobré viděla, přišly na řadu i ty řadové, seriálové. A po nich i ty podřadné ... Tady jsem žasla hned několikanásobně. Chápu, že člověk musí z něčeho platit nájem, jídlo, drogerii, ti movitější i auto ..., ale přijmout roli v tak slabém seriálu, to už musí být vážně zoufalství. Což by zcela vystihovalo i výraz většiny herců ... To zoufalství zcela chápu, nevěděli, co mají hrát! Hlavní šok byl, že i Dejdar, kterého jsem považovala za velmi dobrého herce (Učitel tance, Šakalí léta) je najednou zcela bez výrazu a totálně nepřesvědčivý. Tady nemá cenu rozepisovat, co všechno je špatně, když je slabý scénář, to ostatní se veze. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka, když nic jiného nedávají, jsou "Specialisté" celkem fajn. Občas se sice policisté (především ženského pohlaví) chovají neskutečně neprofesionálně a způsobují kiksy, za které by dříve či později letěli, ale v rámci nováckých kriminálek je to určitě ta lepší část tvorby. P.S.: Fascinující, kolik vražd v Praze máme.:-) ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuctová variace na kriminálku s pěknou kamerou, několika dobrými a mnoha mizernými hereckými výkony na níž je nejdebilnější odpadové hodnocení řady zdejších rádobykritiků, kterým k odstřelení pořadu (jenž jak sami přiznávají ani celý neviděli) stačí to že jde o českou detektivku vysílanou na Nově. A tak klidně tu jednu hvězdičku přihodím, byť si to tohle dílko sotva zaslouží. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na český poměry až překvapivě solidní kriminální seriál. Samozřejmě kvalita dílů stoupá či kolísá s tím, kdo zrovna sedí na režijní stoličce, jací herci jsou v epizodních rolích a jak moc blbej nebo naivní je scénář, protože občas detektivové tápou a diváci už vědí dávno vo co de, ale to je i v jiných produkcích, natož v Čechách. Spíš mě opět zaráží těch 40% tady, jelikož kvalitou je to od Kriminálky Anděl nebo Policii Modrava a podobných sraček úplně někde jinde. Škoda, že potom Prachaře vyměnil Dejdar, to přeci jen ta mírná vyšší kvalita šla dolů a s odchodem ostatních herců, hlavně po smrti Čermáka nesledovatelné. Škoda, že sem se nestihnul přihlásit do komparzu ještě s původním obsazením. Nový obsazení znamená vlastně jiný seriál, třetí sérií se to mělo utnout.55%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Specialisté na obuv ?? Tolik scenáristických bot by neobul ani skutečný policejní útvar, který by se rozhodl tvůrcům z Novy nakopat zadky.. Tahle Kriminálka Anděl remake nefunguje ani jako žánrová parodie.. Bebjak dost slušně hazarduje.. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukatelný televizní krimi seriál. Občas dobrý standard, občas je to jalovější. Viděl jsem možná všechny díly všech tří sérií. Ve třetí sérii jsem se však novému šéfovi v podání Martina Dejdara na chuť nepřišel. Ale zase působil solidněji než např. Prachař, který se občas choval (resp. měl roli napsanou) jako komická figurka a ne šéf policejního oddělení. 50% ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Pokud se člověk smíří s tím, že kriminální žánr v české televizní tvorbě jde celkem do prdele, tak i tohle se dá přijmout (nakoukal jsem poctivě osm dílů). Naivní, překombinované, nevěrohodné, přestřelené. O to víc pak zamrzí zaniknuvší pokusy o solidní herecké výkony, navíc u lidí, co sami seděli a tudíž vědí, o čem je řeč (Regina Rázlová, 1. série, 4. díl). ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak teď sleduji díky televizní repríze zaráz s Kriminálkou Anděl, tak Spcialisté jsou trochu slabší. Ale teda, musí se jim nechat, zásahy dělají perfektně. Neviděla jsem pouze díl č. 135. Robot - 5/27. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Záběry Prahy dobrý, ale to je asi tak všechno. Proč to pořád natáčej, když se u toho nikdo očividně nesnažil? Byla jsem schopna zhlédnout jednu epizodu a zkusila to i s několika dalšími. Ne, tohle fakt ne. Pokud Vás iritovala už Kriminálka Anděl, tak u tohohle hodíte ovladačem po televizi. 1/10 ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Námět a příběhy/kauzy nebývají vůbec špatné, ale to jen podtrhuje fakt, že jsou převzaté. Zbytek je totiž tak tragicky debilní, že to snad ani není možné, tohle fakt muselo vznikat za pochodu během samotného natáčení, předem nemohlo být připravené, krom převzaté licence, snad vůbec nic. Postavy policistů se chovají naprosto mimózně, mnohdy nesmyslně a snad není díl, kde by mi nepřišlo, že se jako policisté a vyšetřující ve službě nechovají vůbec. Některé herecké výkony a postsynchrony (Prahař!) zní, jak od ochotníků, někdy ani to ne. Je to škoda, ale tenhle projekt je skutečně ukázkově zmršená a zahozená práce. Vzdávám po pátém dílu, který šel už jen letmo proklikat. --- 1,5* ()

Reklama

Reklama