Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 179 h 10 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(228)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Recenze uživatele LadyPupu k tomuto seriálu (8)

Specialisté (2017) 

1. série: Tady vůbec nejde o to, že to je z produkce Novy. I ta občas vyplodí něco aspoň trochu koukatelného. I když teď mě zrovna kromě Kriminálky Anděl nic nenapadá. U Specialistů jde o to, že je to celé špatně. Ať už špatně napsané postavy, dementní dialogy, halabala režie nebo nervní kamera. Zápletky jak z mateřské školky už ani neřeším. Po odkoukaných 6. dílech mám dost. ()

Vražda taxikáře (2017) (S01E02) 

Čumím na to jak bacil do lékárny a zjišťuju, že to je podobně děsný jako první díl. Není tu sice tolik trapných náhod, zato je tu dostatek jinak trapných momentů. Funkci specialistů samotných jsem zatím moc nepochopila, protože mi přijde, že moc nevyšetřujou. A když už jo, tak nějak divně. Poslouchat dialogy je opět za trest a kameraman řádí takovým stylem, že mám místy regulérní náběh na epileptický záchvat. ()

Temné touhy (2017) (S01E03) 

Prý, že 80% mozku tvoří kapalina... tak u mě je to posledních pár dní kapalina leda tak brzdová, přesto mi bylo po chvíli jasný, kdo je vrah. Nemůžu si pomoct, ale něco je tu špatně. ()

Krevní pouto (2017) (S02E01) 

Bonnie a Clyde z Brna přijedou loupit do Práglu a není to ani zajímavý, ani napínavý, je to jen hrozně směšný. Obzvlášť finální honička (Pražáci běží do metra, Brňáci do krtka - všichni hezky za sebou) je jak z grotesky. Jedna hvězda za to, že tak jsem se dlouho nezasmála. Tož tak. ()

Na scestí (2017) (S02E06) 

"Byl jsem blázen, ale pak jsem si v base přečetl bibli!" Au, tak to už fakt přímo fyzicky bolí... ()

Reklama

Reklama