Reklama

Reklama

Specialisté - Série 1

(série)
Česko, 2017, 6 h 4 min (Minutáž: 45–48 min)

Scénář:

Marek Helsner, Nikolaus Schmidt (původní scénář), Kateřina Hauserová (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík, Jiří Maria Sieber, David Puk, Eva Hráská-Blahýnková (více)
(další profese)

Epizody(8)

Recenze (5)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....názov (Špecialisti) sľubuje viac ako dáva...príbehy jednoduché, vyšetrujú sa akoby sami....a hlavní predstavitelia - ten casting až na Davida Prachaře (ten ok)  bez osobností-bez prejavu, bez..... ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se konečně dočkala. Seriál jsem viděla asi tak od 3. řady a čekala jsem, kdy začne znovu od začátku, abych si doplnila chybějící látku, jako ve škole. 1. díl se mi tedy líbil docela dost. 2. také není špatný. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuctový krimi seriál, který má jasné vztyčné body: 1) krimi případy jsou primitivní, hloupé, nelogické 2) tým kriminalistů krom Prachaře celkem nevěrohodný , ale Zuzku Kajnarovou mám rád, tak mi to u ní nevadí. 3) co díl, to nějaký český pokus o směšnou akční, drsňáckou Norrisovinu alá Chuck 4) přesto mám tenhle seriál celkem v oblibě, protože co díl, to nějakej hodně zábavný nezamýšlený fail tvůrců. Podtrženo sečteno na zabití večera, když nikde nic není to jde, ale jak to přijde tak to neškodně odejde. První série dle rozhovoru se Štáfkem byla spíchnutá na rychlo za celkem málo peněz, takže to teoreticky tak vypadá, ale prakticky po zkušenostech s S02 si myslím, že to penězi úplně nebude. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Dvojice policistů Lukáš (Jakub Štáfek) a Zuzana (Zuzana Kajnarová) nastoupí do tramvaje na zastávce Otakarova a vystoupí hned na zastávce následující. Tramvaj je poté zablokována popelářským vozem v ulici Na Zámecké, což je ale hned za rohem od zastávky Otakarova a žádná jiná zastávka se mezitím nenachází. (Martin_L)
  • Klenotnictví, které dvojice pachatelů vyloupila, je ve skutečnosti Diamond Prague Museum na nároží Široké a Valentinské ulice na Starém městě. Tvůrci pro účely příběhu otočili projíždění jednosměrné Valentinské ulice. (Martin_L)
  • Monika Třeštíková (Tereza Osláčová) v příběhu zahyne pádem pod vlak, kterým syn kriminalisty Lorence přijel z Plzně a ona sama jím měla jet do Brna. Její smrt ale způsobila elektrická jednotka řady 471 známá pod názvem CityElephant, jenž je schopná jízdy jen na stejnosměrné napájecí soustavě, přičemž Plzeň leží na soustavě střídavé a až do Berouna by ji musela táhnout jiná lokomotiva. Navíc jde o vozidlo pro příměstskou dopravu, které se na dálkových spojích, jako jsou vlaky Plzeň-Praha-Brno, nepoužívá. (Martin_L)

Reklama

Reklama