Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 179 h 10 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(228)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (161)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máme podezřelého Huberta. A ještě pár dalších. A je dost možný, že vrahem je zahradník." Ono je to vlastně jedno, kdo je vrahem. O to tady totiž nejde. Tady jde o kvalitu případu, vyšetřování a odhalení. A to všechno pokulhává na obě nohy napříč měnící se sestavou vyšetřujícího týmu. Zabít čas se tím ovšem dá celkem v pohodě, ale brát vážně to fakt nejde. Zejména když se major Strouhal pokouší zlomit sprostýho podezřelýho hlasem Barta Simpsona. To bych to položil i já. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tuctový kriminální seriál očekávané úrovně. 1) Dvouhvězdičková první řada mě moc nenadchla. Druhá řada se už trochu zlepšila._____ 2) Když přihodím pár sexy herců, tak to nakonec na usmolené tři hvězdičky dosáhne. A kteří to jsou? 30letý Marek Adamczyk (vyšetřovatel Jan v první řadě), 27letý urostlý Jakub Štáfek (vyšetřovatel Lukáš, který nahradil Jana), 42letý Jan Zadražil (vyšetřovatel Jaroslav od druhé řady)._____ 3) 29.4.2020 - Později dochází k dalším změnám - místo unylého, ale milého Davida Prachaře přichází bakelitový Martin Dejdar. Ostatní členové týmu jsou také postupně vystřídáni za pro mě podstatně méně sympatické herce. A tak nakonec tu třetí hvězdičku zase odebírám. ()

Reklama

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Smutný ..... Štáfek?....... po 20ti dílech -je to takový český ale místy i docela vtipný a částečně koukatelný Tak měnîm názor - Kuba Štáfek je vlastně fajn - a vlastně mě to celý baví 4 série Bohužel se staly 2 chyby - nechat zemřít jednoho z hlavních hrdinů je scénáristický risk, který tady brutálně nevyšel. No ele fatální se ukázala ne snad ztráta Prachaře, jako spíš příchod Dejdara. Od té doby nekoukatelno. ()

TomasB odpad!

všechny recenze uživatele

Uf, co dodat a nenasrat. Na Nově probíhala delší dobu masáž, jaký hardcore seriál nás nečeká, Případy 1. oddělení prý hadra. Nu, ehm. Sračka. Po scénaristovi bych chtěl peníze určitě zpět. Zpětně se zamýšlím, zdali to vůbec mělo scénáristu. Pozor Spoiler!!! Borci vykradou klenotnictvi, při útěku narazí na policajta, ďábelský plán (lol) policie, trocha té střelby a je vymalováno. To jako vážně??? To jako vážně?? Epic fail guys...Poslední poznámka. Lavi zůstaň u fotbalu. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to byl otřes.Štáfek je skvělej ve Vyšhradu jako Lavi, ale tady?Nadrženej pubertální "policajt"?A jako rodilého pražáka mě lezou na nervy ty prostřihy jízdy tramvají, nebo autem.Policajti jedou z centra, za chvíli projíždějí Strašnicemi, hned na to střih a jsou ve Vršovicích, střih a jsou v Hloubětíně.Dělejte si prdel z někoho jinýho. Ty dva zloději-mamlasové taky síla.........PROČ? Prosím tvůrce, jejich příbuzné a lidi ze štábu, aby sem necpali ta pětihvězdičková ocenění.Vždyť je to trapas ()

Galerie (1 808)

Zajímavosti (37)

  • Když Jaroslav Čermák (Jan Zadražil) volá učiteli (Jiří Bábek), aby zjistil, kde jsou děti, zraněný učitel mluví do telefonu správně, ale v dalším prostřihu jej má obráceně, tedy sluchátkem od ucha. (mcredd)
  • Atletický stadion, na který chodí Matilda po škole běhat, patří atletickému klubu SK ZŠ Jeseniova. (Matej.Mirejo)
  • Vražda a následné vyšetřování bylo natáčeno v budově „Sluneční věž“ v pražském Karlíně. Naproti je z oken možno vidět blízký hotel Olympik. (rakovnik)

Reklama

Reklama