Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený pražský kriminalista Petr Kraj narazí ve svém zdravotním volnu na malebném venkově na sériové vraždy žen připomínající strašidelnou pověst o čarodějnici. Práce ho propojí s trojicí kolegů z okresního oddělení a jejich případy a pátrání po pachateli je společně zavede do firmy, která distribuuje a opravuje automaty na kávu. Dokáží společně mezi zaměstnanci najít dobře ukrytého vraha, kterého k zločinům vede jeho vyšinutá nenávist k ženám? Co se skrývá za Petrovým stále zhoršujícím se zdravotním stavem? (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diletantská práce policie odráží diletantskou práci autorek scénáře. Byl jsem rád, že omdlévající policista na neschopence nemusel běžet za pachatelem dlouho. I já jsem odhalil pachatele celkem brzy, ještě v době, když kamera zabírala jen jeho ruce. Beztak jej vlastně odhalil Egon, protože policisté si mysleli, že škrcení nebyl pokus o vraždu. Šéfová týmu vyřešila jen dědečka, jinak dnes byla k ničemu. Vysvětlení pohnutek pachatele bylo k smíchu, stejně jako závěr dílu, jenž byl jako z VKV. Televizní bída. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se v průběhu vyšetřování ukáže, že nejbystřejším členem týmu a vůbec nejinteligentnějším tvorem široko daleko je čtyřnohý nalezenec, suplující roli detektiva - amatéra, je někde něco špatně ... ÚPLNĚ špatně - pokud se nejedná o dobromyslnou vyprávěnku na dobrou noc pro mrňata předškolního věku či pro maličko odrostlejší diváctvo prvního stupně základky. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čiročirý zlo nepředstavuje v prvních dvou dílech čarodějnice jako taková, ale strašidelný scénář sester Bártů, které musí oplývat nadpřirozenými schopnostmi, díky nimž se jim podařilo omámit celé vedení TV Prima a to dopustilo natočení takového paskvilu. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10% — Jedním slovem trapas. Pachatel byl k poznání už v prvním díle, tady se žádné překvapení nekonalo. O detektivní seriál se v žádném případě nejedná, ale spíš o telenovelu s občasnými kriminálními motivy. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konvalinková jde potají telefonovat a stojí v otevřenejch dveřích dva metry od Vaculíka. A vzápětí najdou dva policajti kolegu v bězvědomí za volantem a místo záchranky ho odvezou domů a zavolaj mu veterinářku. Jdu blejt. Víc než vyšetřování jsme mohli sledovat komplikovaný vztah otec-dcera, VKV se nezapřou aspoň v něčem... ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Její máma vykládá karty. A dělá horoskopy.“ Pachtění se za vrahem v červené čepici pokračuje a naše trio neschopných policistů spolu s Vaculíkem a jeho kýčovitým psem jsou mu na stopě. Scénář je snad ještě krapánek debilnější než v prvním dílu. Postavy už spolu vůbec nemluví, jen pronášejí hloupé monology. Vyšetřování se děje znovu jaksi mimochodem a nebýt červené čepice, asi ho hledají dodnes. Bída a děs, to je první příběh z Temného kraje. ()

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně to nestojí za moc. Asi to měla být temná detektivka, což se snaží naznačit název i upoutávky, ale to rozhodně není. Spíš taková unylá šlichta s lokálními policajty, kteří soutěží v tom, kdo je větší trotl, a vyšetřováním, které se uzavřelo vlastně tak nějak samo - protože ze skutečného vyšetřování jsme za ty 2 hodiny viděli možná dohromady 10 minut. Jinak sledujeme vesrkze banální osobní problémy hlavních postav. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalo se přesně to, čeho jsem se po první epizodě obával. Z rozjetého temnějšího krimi se stává další vztahová slátanina a la "Ulice". Korunu všemu dodává nechutně přehrávající Konvalinková a charismatický Vaculík dostává daleko méně prostoru... K tomu dodaný kopec všemožných klišé a je z toho další velké FUJ. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná epizoda, ten konec stál za to... Mimochodem se nedivím proč vraždil... Tak se dalo čekat, že Kraj bude mít rakovinu při těch příznacích... 😉😉 Hurá ať žije Egon... ()

Maratonec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě hvězdy za první případ jako celek díky sympatickému výkonu L.Vaculíka, ostatní ovšem jsou tragický jak postavičky do jazzu (jak se dříve říkávalo).Celá vesnická policejní skupina ja naprosto stupidní a hloupá, až to bolí.Jejich vzájemná konverzace někdy dekradují seriál až na hodnocení zvané odpad, ale to by vůči L.Vaculíkovi nebylo úplně fér.No a celkově první případ v závěru vyšuměl, zvláště finále rozuzlení se vymklo J.B. z rukou.Velká škoda, mohlo to být o hodně lepší.Jo a název Čarodějnice si vůbec někdo vycucal z prstu.Kromě malé zmínky řečené jako mimochodem, stejně jako výsledný dojem..Ani drsný ortel doktora nad L.V.na konci dílu mě možná nepřesvědčí sledovat další díly... ()

Reklama

Reklama