Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminalista Petr Kraj pátrá společně s trojicí detektivů z okresního oddělení po pachatelích sériových vražd důchodců a pomáhá jim napravit dosavadní chyby ve vyšetřování. Okruh podezřelých se zužuje, přesto není jasné, jestli za zločiny stojí složité vztahy mezi místními lidmi nebo loupežnické praktiky drzých podomních prodejců.  I přes všechny snahy policie podezřelá dvojice pachatelů dál uniká spravedlnosti. Komu se nakonec podaří chytit  cynické vrahy přímo při činu?  Jak se Petr vyrovná se svou diagnózou a s novým životem na venkově? (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důležitý díl, který potvrdil tvůrčí bídu autorského dua. Policajti vrší chybu za chybou, Kraj a tím pádem herečky a divačky dostaly naději, vrah je hloupý trapák (dám poslední dvacku za pivo, tak zavolám a jdu si vyvraždit další kapesné), akce jako obvykle zpackaná a závěrečná výpověď k smíchu. Ani nevím, proč se ještě hodlám dívat dál, snad setrvačností. ()

callix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem myslel, že se to rozjíždí, ale opak je pravdou. Scénář jak ze školky, herecké výkony trapné. Trapně předhazovaná dvojice nabízečů slev o které samozřejmě víte, že to neudělali. Prkenná Kostková, u které absolutně nevěříte že uběhla 100 metrů. Policie se chová na služebně jako šerifové z westernu. Ale tak cílovka je primácké diváctvo. Já jsem s tímto skončil. ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Víš, že starouši šmírujou i za záclonou.“ Jak asi dopadne vyšetřování loupežných vražd? To jsem si vzhledem k diletantismu policistů v tomto seriálu netroufal ani tipovat. Chatrné herecké výkony a naprosto mizerný scénář vesele pokračují dál. Jakub Žáček se aspoň nestydí a po vzoru Kúdu přehrává jak jen může. Zbytek je opravdu jak z nějaké ubohé telenovely, vyšetřování vůbec neexistuje, postavy se prostě bez zájmu pohybují náhodně v prostoru a vedou zbytečné a nesmyslné průpovídky. Vlastně už na to koukám jen kvůli nechtěné komičnosti některých scén a postav. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravidelně se střídají kvality epizod :-) Vždy jedna slušná a jedna slabší. Jako by si scénáristé nevěděli rady vždy se slibně rozehranou partií z úvodního dvoudílu případu- Postavy naštěstí žijí své seriálové životy a jen krimi stránka případu vždy kvalitativně kolísá. Scénáristické berličky jsou až průhledně jednoduché, takže nejzajímavějším počinem dílu je Krajův rozvoj postavy. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor, změna! Krajův zdravotní stav nemusí být definitivní. To je opravdu "překvapení". Předpokládám, že poslední díl skončí dramatickou operací, aby mohlo být navázáno druhou řadou. Bože, to je tak blbý. Ještě blbější jsou ale trapné vyšetřovací metody tý trojice policejních břídilů, který ani nepoznaj, že vražda je vražda a ne sebevražda a tupě věří zcela evidentně nekompetentnímu koronerovi (mmch. režisér Vejdělek by měl režírovat a ne hrát). Jo a ta hra "Kdo je vrah, se dozvíte už v příštím dílu“ mě už taky nebaví. Příští díly si s radostí nechám ujít. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v Konojedech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama