Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Kraj jen zpovzdálí sleduje pátrání kolegů z Prahy, kteří vyšetřují trojnásobnou vraždu, a také konzultuje rozdělané případy na okrese. Pachatel v děsivé masce a ponurá dušičková atmosféra dávají ožít strašidelné pověsti o tajemném umrlci, který chce trestat hříšníky. Petrův zájem však víc než sériové vraždy zaměstnává veterinářka Tereza. Vše změní až příjezd nového duchovního, který má pro Petra soukromé deníky jeho strýce, ale také ho poprosí o pomoc s objasněním smrti místního faráře. Pustí se Petr i přes svůj zdravotní stav do práce a také do nečekaného milostného dobrodružství? Proč se vrah skrývá za morbidní maskou? (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Policisté se honí za vrahem s vroubkovaným nožem, který nemá vroubky, v dušičkové době v zelené přírodě. Logika zde opět chybí, obzvláště sbor udivuje svou nekompetentností. Paní učitelka se chovala dle již desetiletí zažitého filmařského klišé jako kráva. Jeden moment mě pobavil, ale jinak se směji jen scénáristickým hloupostem a prkenným dialogům. Na seriál se dá dívat, ale jsem neklidný z toho, že mi stále něco nesedí... ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10% — Legrace. Pachatel třikrát posprejuje kostel, třikrát to přijedou policajti vyšetřovat a na zdi je pokaždé úplně na chlup stejný obrazec. Víc se k tomu asi nemá cenu vyjadřovat. ()

Reklama

Beau 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najde se mrtvý taxikář a naši kriminalisté se horečně pustí do vyšetřování: ambiciózní snaživec mudruje jestli jim to zase kraj nevezme a něco si pořád zapisuje do notesu velikosti A2, Hamplová přemýšlí co bude dělat k večeři a grafoman hledá analogii s místní legendou ze 16. století. No a Vaculík řeší záhadu, proč mu každý den ujede autobus do Prahy (doslova, ne obrazně). A mrtvých přibývá... ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,No, dyť to říkám. Umrlec se šavlí. Koukejte ho chytit.“ Rozjíždí se nový případ a opět je to hrozná telenovela a s očividnými chybami. Nechápu, kde tvůrci berou tu drzost nacpat divákovi před oči třikrát tu stejnou patlanici sprejem na kostele a tvrdit, že je to pokaždé nová kresba a že to pokaždé přebílili. To je to samé, jak kdyby na vás z obrazovky koukal obrovský prostředníček. Tentokrát jsem už ani nedoufal, že uvidím nějaké vyšetřování, a nemýlil jsem se. Půl stopáže zabere Krajovo randění, vraždy jsou tu jen tak aby se neřeklo. Temný kraj se tímto dílem asi dostal na úplné dno, na které se už těžko kouká i s cynickým nadhledem a velkou dávkou škodolibosti. ()

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi bych to nevyjádřil lépe, než jeden z místních policistů: "Jako u blbejch, samý dementní případy o ničem". Břeh zřejmě existuje v nějakém paralelním vesmíru, kde na Dušičky jsou všechny stromy zelené, kde slovo vroubek znamená něco jiného než normálně a kde vrah je sice psychický vyšinutý magor, ale aspoň narozdíl od elitního detektiva vždycky stihne autobus. Takže to vlastně místy začíná být zábavné tím, jak je to blbé. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v obcích Horní Kruty, Říčany u Prahy, Konojedech, Praze - Karlíně a klášteru Zásmuky. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama