Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Kraj je spolu s kolegy z oddělení vražd a s policisty z okresního oddělení na stopě maskovanému pachateli sériových vražd. I přes svůj vážný zdravotní stav a nemilosrdně utíkající čas má kupodivu po dlouhé době pocit, že začal konečně naplno žít. Pátrání po vrahovi a jeho zdánlivě nesouvisející výběr obětí kriminalisty zavádí ke starému případu hudebníka kdysi souzeného za vraždu. Vyšetřování postupně odhaluje, jak tenká hranice může být mezi vírou a zvrhlým fanatismem podníceným labilní psychikou a zhrzeným nepochopením. Kdo další ještě tají svůj hřích a skrývá se za masku přetvářky?  Přistoupí Petr na riskantní operaci, která ho může nejen zachránit ale i zabít? (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Upíra, nebo zombíka. Ale obyčejná mrtvola taky stačí.“ Skrz obrovskou haldu nelogičností (zelené stromy v listopadu či zubatý nůž), přes kvanta svíček a hloupých dialogů se naši hrdinové konečně dopátrají záhadného hard metalového zločince. Dívat se na to je ale čisté utrpení. Tak brutální herecké výkony podpořené tím nejhorším scénářem vytvářejí velmi zvláštní atmosféru, kdy jsem si zlomyslně vychutnával každou další hloupou a naivní scénu. Ale abych jen nehaněl, tak Karel Zima opět neopomene žraní koblih a ezoterické žvatlání. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10% — Wow, velké překvapení — pachatel to nedělá z pomsty, ale z obdivu! Jsme v polovině, takže vztahy už se pořádně rozjely: Vaculík s Kostkovou, Nováková s Rašilovem, Zimovi zahejbá Kajnarová, dědeček Novotný půjde na hřbitově do sebe a nakonec přestane chlastat a o psa projevila zájem armáda. A čím dál víc mám pocit, že se Vaculík uzdraví. Jen na tu detektivku už moc prostoru nezbývá. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za všechno může black metal! Kriminalisté opět ukázali neschopnost, protože pachatele měli nablízku a potřebovali 300 % důkazů k tomu, aby jej odhalili. Ale o to ani vlastně nejde, protože pro autorky je důležitější, která osamělá duše najde spřízněný protějšek. Stejně tak k řešení rodinné krize stačí zajít na hřbitov. Jak prosté. ()

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi bych to nevyjádřil lépe, než jeden z místních policistů: "Jako u blbejch, samý dementní případy o ničem". Břeh zřejmě existuje v nějakém paralelním vesmíru, kde na Dušičky jsou všechny stromy zelené, kde slovo vroubek znamená něco jiného než normálně a kde vrah je sice psychický vyšinutý magor, ale aspoň narozdíl od elitního detektiva vždycky stihne autobus. Takže to vlastně místy začíná být zábavné tím, jak je to blbé. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.......a nakoniec by na súde vraha oslobodili.....opäť scenáristické suchoty.....sa to tak nejako - nijako vyšetrilo a expert na vraždy Peter Kraj sa zasa ne-predviedol.... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v obcích Horní Kruty, Říčany u Prahy, Konojedy, klášter Zásmuky, Praha - Karlín. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama